2777
2789
عنوان

بچه ها کمک کنید چی جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 46 پست
😭😭😭😭روان شناس رفتم ولی هنوز این تمیزی از بین نرفته بدم میاد چون توی یه ساختمونیم حیاط طبقه پایین ...

میفهمم منم تحمل کثیفی ندارم کرونای شدید گرفته بودم باورت میشه درازکش داشتم خونه رو جارودستی میکشیدم شوهرم از سرکار اومد دعوام کرد الانم حامله م بازم نمیتونم یجا بند شم 

ولی فقط برا خونه خودم ، بقیه به من مربوط نیستن 

🤍🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میفهمم منم تحمل کثیفی ندارم کرونای شدید گرفته بودم باورت میشه درازکش داشتم خونه رو جارودستی میکشیدم ...

من کلا همه جا اینجوریم 🤣🤣🤣تالار عروسی میریم با اسپری و دستمال میزو صندلی هارو می‌کشم قاشق میبرم لیوان میبرم انگار اردویه همه میگن زشته کارت میگم چیکار کنم نمیشه ...

یا خونه جاریم تا رفتیم رو فرش کف جورابام دیدم پر اشغال بود جورابار در آوردم چپه گذاشتم تو کیف یه جارو برقی کشیدم نشستم شوهرم می‌خندید میگفت باز اومدیم 😐منم حامله بودم کل کار هارو میکردم حتی بعد زایمان یادم نمیاد دشک پهن کرده بودم زیرم

اووه اووه اوهه. خوب کوبوندیشششش.. قشنگ با اسفالت خیایون یکیش کردی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🫂🫂🫂

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

😭😭😭😭روان شناس رفتم ولی هنوز این تمیزی از بین نرفته بدم میاد چون توی یه ساختمونیم حیاط طبقه پایین ...

کاگر بگیره عزیزم هفته ای یه روز

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

دیگه همبنو گفتی کفایته.. به شوهرتم زودتر زنگ بزن. البته نه با حرص با چاشنی گریهههه و بغض ــاسنچوری تاثیر بیشتری داره بگو مامانت اینجوری گفته پیاز داغشم زیاد کن . دست من نمک نداره. برا کاراش دنیال سر اشپز و نظافتچی باشه ـبخوای به من گیر بدی تشریفتو ببر خونه مامی  جونت

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

اولا اشتباه میکنی کارا مادرشوهرت میکنی اونم تنها مگر اینکه ناتوان باشه یا دختر نداشته باشه دوما کردی و اونم بی‌احترامی کرد شما نباید جواب بی احترامیشو میدادی اینجوری بین خودت و شوهرت و شکرآب کردی.هرچی باشه مادره یه حرف زد چندتا بار پیر زن کردی من خودمم مادرشوهرم خرف بارم میکنه ولی اصلا مهم نی اگه جواب بدم محبت بین خودنو همسرم از بین میره.در عجبم از کاربرانی که تایید می‌کنند بیشتر شیرت می‌کنند که بدتر کنی زندگیت از هم بپاشه همین کاربرا میان میگن زبونت دست خودت بود

همینو دست بگیر دیگه اصلا خونش کار نکن خودش می‌دونه چرا به شوهرتم حتما همه چیو تعریف کن بعدا نگه چرا ...

شوهرم و کل خانوادش می‌شناسنش ....برادر شوهرم یه بار گفت تو چه کار کنی چه نکنی مادر من قدر نشناسه گفتم چه ربطی داره من اصلا برا مادرت کار نمیکنم خودم عشقم می‌کشه پاشم شما که من و میشناسین این حرف و نزنین بدبخت ساکت شد 

🤣🤣آره ولی هنوز درد دارم تمام تلاشم میکنم چشمام و رو کثافت ببندم خیلی پلشته کلا هفته ای دوبار میریم ...

دختر به تو دیگهه ربطی نداره. کلاه خودتو محکم بچسب باد نبره.. اون بزار تو گوه و کثافت زندگی کنه ـزیادی خوش به حالش شده کلفت مفت گیر اورده. برای کارهای خونشم هفته ای ۱بار یکی بیاد تمیز کنه. نه فرش بشورـنه ظرف خونه تکونی عیدشم پولاشو بده براش کار کنن. اونفت قدر میدونه.. مگه سلامتیتو از سر راه اوردی هم تا کمر خم شی خدمت کنی هم متلک بشنوی