2777
2789
عنوان

جای من بودید چکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 4414 بازدید | 274 پست
من خودم معلمم، همسن شمام هستم، به خدا تهش چیزی نداره، انقدر اعصاب خورد کنی داره که یک بار بری کلاس ن ...

همه چیز رو درموردش می‌دونم همسرم و پدرم و عمه و خاله هام معلمن،بحث سر اینا نیست بحث اینجاست چرا نباید جور بشه با بالاترین نمره کتبی چرا آخه ؟اونم نه یه بار سه بار؟اگه مشکلی داشتم میگفتم مشکل از منه ولی همه چیزم اوکی بود اینه که منو اذیت می‌کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من استخدامی شرکت کردم سه سال با بالاترین نمره های کتبی مصاحبه به طرز باور نکردنی رد میشدم اتفاقاتی م ...

میگم که نا امید نشین اصلا کاری که میگم رو هر روز صبح قبل این که از خونه خارج شین انجام بدین و. لطفا با همکار و دوست و اشناتون اصلا راز ها و وضعیتتون رو نگین حتی مشکلات!

یکی از اظرافیانتون خیلی یهتون زخم زبون میزنه اصلا ناراحت نشین چون چیزی در شما دیده که باعث حسادتشدشده

همه چیز رو درموردش می‌دونم همسرم و پدرم و عمه و خاله هام معلمن،بحث سر اینا نیست بحث اینجاست چرا نبای ...

خدا دوستت داشته جور نشده، وقتی یه چیز جور نمیشه یا به هر دری میزنی نمیشه، معنیش اینه که قسمتت نیست ، تو تقدیرت نیست، دلیل دیگه ای نداره

همه چیز رو درموردش می‌دونم همسرم و پدرم و عمه و خاله هام معلمن،بحث سر اینا نیست بحث اینجاست چرا نبای ...

لطفا 

حرز امام جواد بگیرین با خودتون داشته باشین خیلی کمکتون میکنه

...

پدر و مادر خوبی دارن پدر کمی مذهبی خشک مادر دست و دلبازی دارن و خود اقا زود رنج و عصبیه و مودی خیلی رو غذا حساسه کارمند هستش و تازگیام دنبال ترفیع هستش

احتمالا زیاد اول اسمش هم ع باشه و یکی از ماه های زمستون و احتمال خیلی زیاد بهمنی

اسی پسر داییت شغلش چیه؟ خونه و ماشیت داره؟ اخلاقش چطوره؟ خانوادش؟ اول بگو ببینم می ارزه زنش بشی یا ...

کارمنده، خونه و ماشین نداره، تمام پولهاشم گذاشته تو بورس ، باخته، اخلاقش بد نیست فقط ویژگی منفیش اینه که روحیه پس انداز کردن نداره، داییم و زنداییم هم آدمای خوبین