2777
2789
عنوان

جای من بودید چکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 4414 بازدید | 274 پست
لطفاً میگید چکار کنم خونم به قیمت به فروش بره چند وقتیه میخاییم بفروشیم ولی نشده

سلام خسته نباشین این کار رو بکنین کارتون بزودی اوکی میشه🙂

نذر لازم هستش هر سال (سه کودک) بی بضاعت براشون اول شروع مهر برای مدرسه دفتر و خودکار و کیف و لباس بخرین

بی زحمت یازده تا  ایت الکرسی و پنج بار چهار قول رو بخونین فوت کنین توی اب دور تا دور خونه بپاشین 

بعدش سرکه بپاشین 

برودی خونه فروش میره

چهار رکعت هم به نیابت فروش خونه فردا ظهر بخونین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=377264277]سلام خسته نباشین این کار رو بکنین کارتون بزودی اوکی میشه🙂 نذر لازم هستش هر سال (سه کودک) بی بضاعت ...[/QUOTE

هر سال ؟اینجوری که نمیشه

قسمت دومش رو انجام میدم ببینم چی میشه 

امیدوارم حدست درست باشه و خدا درهای رحمتش رو بروم باز کنه ممنونم

[QUOTE=377264277]سلام خسته نباشین این کار رو بکنین کارتون بزودی اوکی میشه🙂 نذر لازم هستش هر سال (سه ...

ببینین یکی. هم خوبه 

در حد توان مثلا خرید یک بسته مداد هم کفایت میکنه مهم نیت پشت کار هستش

[QUOTE=377264277]سلام خسته نباشین این کار رو بکنین کارتون بزودی اوکی میشه🙂 نذر لازم هستش هر سال (سه ...

ولی خب  نذری که گفتم واجب هستش حتما باید انجام شه و در حد توان هم باشه مثلا خرید یک کیف هم کفایت میکنه  

حرف اخرتون زیبا بود انشاالله 

ولی مطمین باشین اگر این نذر رو انجام بدین تمام گره مشکلات زندگیتون باز میشه 🙂 این نصیحت من بودش به شما شبتون بخیر 

ما آخرش پولدار میشیم یا نه؟ :)))من سمت یه شغلی میخوام برم که ریسک داره برم یا نه موفقم توش یا نه؟

ربسک داره ولی به شرط تسلیم نشدن و سر خم نکردن جلوی مشکلات موفقین

جواب اولتون هم بله ملی باید تلاش زیادی کنین

من کمی حس ششم دارم حالا نمبدونم اعتقاد دارین یا نهیکمی منتظر باشین بزودی یک مرد خوشتیپ که موهاش فر ه ...

خب حالا که میگید حس ششم دارید، بگید ببینم کارش چیه، در مورد پدر و مادرش بگو، 

سلام چشم بد دنبالتون هست راهش اینه که هر صبح قبل خروج از خونه ۳ تا ایت الکرسی و چهار قول بخونین و خا ...

من استخدامی شرکت کردم سه سال با بالاترین نمره های کتبی مصاحبه به طرز باور نکردنی رد میشدم اتفاقاتی می افتاد که اصلا به مغزم هم نمی‌رسید....نظر بد که مطمئنم دنبالمه یه جورایی سنگینی شو احساس میکنم نمی‌دونم آخرش به این شغلم که تلاش زیادی هم براش کردم دست پیدا میکنم یا نه

من استخدامی شرکت کردم سه سال با بالاترین نمره های کتبی مصاحبه به طرز باور نکردنی رد میشدم اتفاقاتی م ...

من خودم معلمم، همسن شمام هستم، به خدا تهش چیزی نداره، انقدر اعصاب خورد کنی داره که یک بار بری کلاس نظرت عوض میشه، حقوقشم که چندرغاز، تو این گرونی