2777
2789
عنوان

جای من بودید چکار میکردید

4414 بازدید | 274 پست

سلام، داستان زندگی من واقعا پیچیده ست، من یه دختر ۲۵ ساله ام، کارمندم، ظاهرم خوبه، از لحاظ خانوادگی ضعیفیم، چهار پنج سالی هست که برام خواستگار میاد اما هیچ کدوم باب میلم نیستن، تو این بین عاشق چند نفر از همکارام شدم اما اونا اندازه ی ته سوزن هم که شده منو نخواستن و نیومدن خواستگاری، حالا این وسط یک پسر دایی دارم که قبلا زنشو طلاق داده دلیلشم واقعا موجه بود، الان خودش و خانوادش خیلی میخوان که بیان خواستگاری اما میترسن که قبول نکنم چون خیلی مغرورم ، الان موندم چکار کنم ، از یه طرف میگم چراغ سبز نشون بدم بیان جلو چون حسم بهش بد نیست از یه طرفم حالم از منتظر موندن و عاشق شدن و نخواسته شدن بهم میخوره!واقعا نمیدونم چکار کنم

من کمی حس ششم دارم حالا نمبدونم اعتقاد دارین یا نه

یکمی منتظر باشین بزودی یک مرد خوشتیپ که موهاش فر هست رو میبنین و احتمال زیاد یا عینکی هست یا عینکی بوده عمل کرده خوب شده یکی دو سال از شما بزرگتر هست

تا شش ماه اینده میبینین ایشونو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید میتونید در مورد منو زندگیم بگین،ممنون میشم

خوش ذوق مهربون عاشق نظم از ادمای دو رو بدت میاد از نظر خیلی ها ادم خشکی هستی ولی از درون خیلی مهربون و ملایم هستی 

یکم زود رنجی سریع. عصبانی میشی یک دوستیم داری همش بغل گوشت روضه نا امیدی میخونه

نمیدونم چرا یک ذره صبر کن تا شش ماه

شما علم غیب داری؟، دختر نیستی این چیزا رو درک نمیکنی، مثل شما پسرا نیستیم که هر کسی رو دلمون خواست انتخاب کنیم، یکم بیشتر صبر کنیم بهمون انگ ترشیده شدن میزنن، از کسی خوشمون بیاد باید لال بشیم که مبادا آبرومون بره،خود من الان تا خرخره عاشق یه اقایی بودم اما حتی جرات نکردم بهش بگم ، چون میدونستم میگفت نه

شما علم غیب داری؟، دختر نیستی این چیزا رو درک نمیکنی، مثل شما پسرا نیستیم که هر کسی رو دلمون خواست ا ...

گفتم ک حسی بود گفتم بهتم گفتم بقیه فکر میکنن خیلی خشکی و زودرنج و زود از کوره در میری مثل الان 

این حس من بودش شما گفتین کمی بگم منم گفتم باز ببخشین ناراحت شدین

عذر میخوام یک چند بار به بقیه گفتم بعدش یا الکی پام شکست یا خلاصه یک بلایی سرم اومد بزای همین موضوعه ...

نمیدونم شما درچه حد حرفات راسته یا چی .

ولی هر پیشگویی یا هر غیب گویی راجع به دیگران اگر بدون اجازه باشه کارما داره