شوهرتون خودشیفته اس و بخاطر این پول داشتنش خودشو بالاتر از همه مردم میدونع؟ همش ب خودش مینازه؟ حالا شوهر من چون درآمدش بالاش ماشین شاسی بلند داره این دوستاش و خانوادش و فامیل و کلا هرکسی اطرافشه همش ازش تعریف میکنن ک تو تکی تو با عرضه ای و ....
همش خودشو بالا میگیره ما فامیلیم فامیل نزدیک خانواده هامون در ی حد هستن ریشه مون یکیه اونوقت خودشو برا من میگیره
شوهرای شما هم اینجوری ان؟
خیلی بدم میاد از اینجور آدمایی واقعا از خودمم بدم میاد ک زنش شدم 😔 میگه هیچکی مثه من با عرضه نیست همین الانم کل دارایی مو ازدست بدم بازم میتونم پول در بیارم با هر روشی میگه من ی شاهزاده ام😐 هروقت باهاش دعوا میکنم میگم حالا خوبه چن تا خونه و چند تا ماشین و شرکت و کارخونه نداری اگع داشتی چکار میکردی!! بعد میگه اونارم کم کم ب دست میارم مگه سختع؟؟؟ بعد این وقتی بامن ازدواج کرد تازه از آلمان برگشته بود هرچی پول داشت برده بود اونجا خرج خوش گذرونی هاش کرده بود بدون هزار تومنی برگشت ایران از صفر شروع کرد وقتی منو گرفت هیچی نداشت اونوقت میگفت اگه اون موقع پولدار بودم تورو نمیگرفتم میرفتم ی دختر از ی خانواده سطح بالا و پولدار میگرفتم 😭😭 امیدوارم خوار و خفیف بشه مرتیکه عوضی تازه ب دوران رسیده