2777
2789
عنوان

اونایی ک شوهرتون پولداره بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 81 پست
اره حق با توعه واقعا من اشتباه میکنم با این عقب مانده یکی بدو میکنم

عزیزم داری در مورد همسرت اشتباه فکر میکنی احساس میکنم باید بری مشاوره گارد بیخود گرفتی تسبت به همسرت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا صبرت بده اسی😐شوهر منم از کل خانوادش سره و باباش هزارتومن بهش نداده هرچی هست خودش بدست آورده ولی ...

پس برمی‌گرده ب ذات آدما منم خودم خدا شاهده هیچوقت بخاطر پولدار بودن شوهرم خودمو نگرفتم و خودمو از کسی بالاتر ندونستم برعکس خیلی اعتماد ب نفسم پایینه همیشه حس میکنم بقیه از من بهترن خوشگلترن خوشتیپ ترن و لول بالاتر منو شوهرم دقیقا برعکس همیم مثلا فکرشو بکن احترامی ک ب کارگرا و زنای کارگرای شوهرم میزارم همون احترام رو ب بزرگترای خودم میزارم نمی‌دونم چرا منی ک هیچوقت ذره ای کبر و غرور تو وجودم نبوده گیر این افتادم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چی بگم والا ولی چوب خدا بی صداست دل شکستن هم تاوان داره اینو مطمین باش مخصوصا اتو این مورد که میگن ب ...

اره قشنگ با این حرفش می‌سوزم واقعا زورم میاد منو اون ک ی ریشه یه جد پدری داریم سطح فرهنگی و پول و اقتصادی خانواده هامونم مثه همه دقیقا چه برتری بمن داره ک چنین حرفی میزنه؟ فقط ب این خاطر. ک آدم جسور و شجاعیه و می‌تونه پول زیاد در بیاره؟؟ خدا بشونتش سر جاش الهی آمین 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

حق باهمسرت بوده واقعا چه دلیلی داشته کلید نده یا پتو رو ازش بگیرن

اره راس میگی اما من چون این مرتیکه بارها بهم خیانت کرده و ازش ب شدت عصبی ام هرکسی هر بی احترامی بهش بکنه زیاد بهم برنمیخوره و ناراحت نمیشم مگه اینکه خودش دیگه کولی بازی در بیاره منم مجبور شم بگم راس میگی یا ازش دفاع بکنم 

شوهر من هیچی نداش

و نداره

اما میگه خان باید صدام کنن

عزیزم این دست از افراد خودشیفته و دچار ی اختلالای دیگن

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
پول مثلا

اره عزیزم یکیش نداشتن درآمد و مستقل نبودنه😔

خیلی داغونه همسرتون نه واقعا من دوبار ازدواج کردم هر دوشون هم وضعیت مالی عالی داشتن و دارن ، حتی یکب ...

خب معلومه چون اونا آدم بودن با اصالت بودن حتما شوهر من ی آدم نفهم روانیه

عزیزم داری در مورد همسرت اشتباه فکر میکنی احساس میکنم باید بری مشاوره گارد بیخود گرفتی تسبت به همسرت

چی بگم والا عزیزم هم من مقصرم هم‌اون در کل حس میکنم ما لنگه هم نبودیم از اولشم 

امسال سفر رفتم زهر مارم کرد تاپیک زدم دربارش برو بخون رفته بودیم شهری ک نامزد خواهرم محل کارش هست و ...

تو تمام این موارد حق با همسرتونه البته و دفاع شما از خانوادتون خیلی عجیبه 😐

اسی کاش شوهر منم پولدار همین حرفا رو میزد 

ودر نهایت میگفتم تموم شد؟تاثیر گذار بود .آفرین بیشتر جنم داشته باش .بدووووووووووو

که نیازای منو برطرف کنی

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

شوهر من اول زندگی زیر صفر بود کل زندگی ما رو بابام کمک کرد. بعد به مرور پول جمع کرد البته با خساست فراوان

الان از بیشتر خانواده خودش بیشتر داره و خیلی خود شیفتست. خیلی خودش رو باعرضه میدونه و منم منم می کنه. ۱۵ سال از زندگیمون میگذره انگشت شمار خرجم کرده من هم خرج خودم رو دادم هم خیلی جاها کمکش کردم. الان درامد من بیشتر از اونه ولی سرمایه اون خیلی بیشتره

دلم شکستست ولی مهم نیست به جهنم