2777
2789
عنوان

نی نی یار این کاربر اقا رو بترکون

2059 بازدید | 150 پست

خودشو جای خانومها جا میزنه 

@اعظم0007    

تو تاپیکاشم نگاه کردم دیدم بعضی ها گفته بودن

خاک بر سرش اومده حرفای چرت و پرت میزنه

تاپیکاشم نگاه کنید واضحه مرده

دوستان درخواست دوستیش قبول نکنید

@niniyar    

خودمو تعلیق نکنی نی نی یار

تعلیق مشکیش چرا نمی کنید دیدم تو تاپیکش گفته بودن مرده چرا همون موقع نکردید

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

اینو همه میدونیم اقاست 

متاسفانه هیچ رسیدگی نمیشه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو همه تاپیکاش همه گفتن چرا درخواست میدی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

استارتر عزیزم ببخشید نی نی یار نمیدونم چرا نمیاد امروز تو هسچ تاپیکی عکسم مونده تو ی تاپیک ممکنه گزارش بزنین

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

به منم درخواست دوستی داد

درباره مدل لباس ازم سوال می‌کرد به عنوان یک تازه عروس

بش گفتم تو اقایی

قبول نکرد

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.

به منم درخواست دادن چند روز پیش با اکانت زن اومده سایت 

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

ی کاربر دختر اقیانوس هم هست اونم اقاس و بارها ب من درخواست منتها چون شک کرده بودم بهش درخواستش قبول نکردم تا چند روز پیش داخل تاپیک افشاگری کاربرای مرد دیدم گفتن این کاربر اقاس

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

اتفاقا پدرسگ امروز بمنم درخواست داده بود رد زدم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲من بمیرم ولی ب بچه هام چیزی نشه یا ابلفضل

بیشتر ببینید
به منم درخواست دوستی داددرباره مدل لباس ازم سوال می‌کرد به عنوان یک تازه عروسبش گفتم تو اقاییقبول نک ...

دقیقا به منم همینا رو میگفت

اومد گفت من باسن و رون دارم تو پرم دامن بگیرم یا ...

خاک دو عالم بر سرش

بیشتر ببینید