2777
2789
عنوان

اونایی ک شوهرتون پولداره بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 81 پست
اره دقیقا این شوهر من ک همینه تازه وقتی هم ک پولدار نبود همینقدر غد و بیشعور بود

طبق چیزی ک من دیدم خودشیفتگی از صفات بارز اکثر مرداست

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

خوب چرا از همین آیتم استفاده نمیکنی بگی بله شما ماشالله هوش اقتصادی داری افرین و هی چاخان کنی تا دلش گرم بشه به شما که دعوا کش پیدا نکنه تا اون حرفا رو بزنه شما تازه میزنی تو سرش اعصابش خورد میشه فقط بگو اطرافیان دیگه بادش نکنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودشیفته هست ولی نه اندازه مال شما نمی‌دونم البته چون اون خودش میدونه من هم آدمی نیستم نتونم گلیم از آب بکشم بیرون 

البته عرضه داشتن خیلی مهمه ولی فکر کنم شما و‌همسرتون یک اندازه رشد  نکردین 

امیدوارم الهی الهی الهی که همشون اینجوری نباشن

هیچکس کامل مطلق نیست تو هر جنسیتی که باشه کم و کاستی اخلاقی و ظاهری رو حتما داره ولی این مورد استارتر رو واقعا همه آقایون ندارن چون به شخصه دارم میبینم هرچند از یه جنبه دیگه جبران میکنن ها 😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
استاتر بیخیال حرفاش شوپول بگیر ازش خوشگذرونی کنباهاش سفر برو و......

امسال سفر رفتم زهر مارم کرد تاپیک زدم دربارش برو بخون 

رفته بودیم شهری ک نامزد خواهرم محل کارش هست و زندگی می‌کنه بعد می‌رفتیم بیرون برا گردش ما زودتر می‌رسیدم خواهرم و نامزدش با بابام اینا دیرتر می‌رسیدن هرشب بعد همش میگفت کلیدو بدید بما بریم خونه دم در نمونیم دستشویی بریم بعد نامزد خواهرم واقعا نمی‌دونم دلیلش چی بود نداد بعد از اون شب اخم و تخم و بد اخلاقیش با من شروع شد بعد می‌گفت خواهرت داشته موهاشو شونه می‌کرده من اتفاقی از دم در اتاق رد شدم برم دستشویی با اخم درو بسته 😐 مگه خواستم بخورمش مثه خواهرمه و هرچی از دهنش در میاد پشت سر خواهرم میگه 

خلاصه یبارم ک تو تخت جمشید شب موندیم چادر زدیم دامادمون تو چادرش خوابید با بابام اما شوهرم گفت سرده تو ماشین خوابید ی پتو دادم بهش مادرم رفته بود اون پتو رو ازش گرفته بود ی مسافرتی داده بود بهش اون پتو رو داده بود ب نامزد خواهرم گفت چون تو چادر سرد بوده گفتم ی پتو دیگه بندازه زیرش می‌گفت مادرت اومده ی پتو نازک داده بمن کلفته رو داده ب اون یکیو ....

وای بخدا انقد گله هاش زیاده کتاب میشه بگم مرتیکه دیوونه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خب خب میبینم که همه خاتون های پولدار اینجان 😂😍جم پایدار دخترا .

خاتون کجا بود کاش کارگری میکردم ن زن این اشغال باشم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

هیچکس کامل مطلق نیست تو هر جنسیتی که باشه کم و کاستی اخلاقی و ظاهری رو حتما داره ولی این مورد استارت ...

خیلی مرام و معرفت خفنه کاش همه ادما رفیق روزای سخت یادشون بمونه

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
خیلی مرام و معرفت خفنه کاش همه ادما رفیق روزای سخت یادشون بمونه

کاش 💔

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
خاتون کجا بود کاش کارگری میکردم ن زن این اشغال باشم

قلبم هیچ مرد و زنی کامل نیس همه عیبایی دارن .

از یه گوش در کن از یه گوش دروازه .

فقط تا میتونی به خودت خرج کن پول جم کن از زندگی لذت ببر .ول کن چرت و پرتاشو .

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍  خدا بامنه تلاش میکنم و میرسم به جایی که لیاقتشو دارم 🫂💎

خوب چرا از همین آیتم استفاده نمیکنی بگی بله شما ماشالله هوش اقتصادی داری افرین و هی چاخان کنی تا دلش ...

اره حق با توعه واقعا من اشتباه میکنم با این عقب مانده یکی بدو میکنم

قلبم هیچ مرد و زنی کامل نیس همه عیبایی دارن .از یه گوش در کن از یه گوش دروازه .فقط تا میتونی به خودت ...

خدا لعنتش کنه خدا لعنتش کنه😔😔

امسال سفر رفتم زهر مارم کرد تاپیک زدم دربارش برو بخون رفته بودیم شهری ک نامزد خواهرم محل کارش هست و ...

حق باهمسرت بوده واقعا چه دلیلی داشته کلید نده یا پتو رو ازش بگیرن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
همسر منم یکم هست نه زیاد مثلا گاهی بحثمون میشه میگه باید با یه مردی زندگی میکردی ۲۰۳۰ تومان حقوقش بو ...

اره مال منم همینو میگه آشغال