2777
2789
عنوان

اونایی ک شوهرتون پولداره بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2386 بازدید | 83 پست
همین میگن با آدمی ازدواج کنید ک از اول دارا بوده یا حداقل دارا بودنو تجربه کرده باشه کاش خدا واقعا ب ...

کلا من حس میکنم ربطی این ندارع ذات اون آدم مهمه من آدمایی رو هم دیدم ک از اولش هم داشتن اما از شوهر من بدتر و در مدعا ترن خیلیا هم هستن اول فقیرن بعد پولدار میشن اما همون خاکی بودنشون رو حفظ میکنن چون ذات درستی دارن من حالا نمی‌خوام از خودم تعریف کنم آدم خاکی هستم باور کن با سطح پایین ترین و فقیر ترین آدمای اطرافمم با نهایت احترام و ادب و گرمی رفتار میکنم چون اصلا دلم نمی‌خواد کسی بگه فلانی شوهرش پولداره سوار ماشین مدل بالا میشه خودشو میگیره و پشت سرم آه بکشن دلشون بشکنه یا هرچی 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تمام این موارد حق با همسرتونه البته و دفاع شما از خانوادتون خیلی عجیبه 😐

راست میگی عزیزم منم چون ازش خیانت دیدم اینجوری شدم باهاش وگرنه قبلا ی شهرو بخاطرش حاضر بودم آتیش بزنم بخدا 

بعد خیانتاش دیگه هرکسی بهش هر بی احترامی بکنه من بهم برنمیخوره شاید دلم بسوزه اما ناخودآگاه ازش دفاع نمیکنم یا پشتشو نمیگیرم مگه اینکه مجبور بشم خودش مجبورم کنه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اختلال خودشیفتگی شدید داره

اره خیلی شدید خیلی اصلا تحمل ندارع مثلا بگی فلانی ماشینش از تو مدل بالاتره مثلا امروز مهمون داییش بودیم ی همکار دارن اینو داییش ک خییییلی ثروتمنده ماشینش بنزه و میگن قیمتش حدود شیش یا هفت میلیارد هست بعد وقتی اومدیم خونه گفتم وای خدای من یعنی واقعا قیمت ی بنز انقد زیاده بعد گفت اراده کنی ده تا بنز میخرم😐😐😐 بنز چیه ب چه دردی میخوره 

کلا من حس میکنم ربطی این ندارع ذات اون آدم مهمه من آدمایی رو هم دیدم ک از اولش هم داشتن اما از شوهر ...

عزیزمم متوجه صحبتت هستم واقعا ذات و جوهر ی ادم خیلی مهمه 

اطراف خودمم این مدلی زیاد هست 

حرفتون درسته میفهمم چی میگید و چقدر خوب ک بفکر اطرافیانتون هستید و رفتار پسندیده ای دارید. 

آدم نباید یادش بره از کجا به کجا رسیده 

بنظرم به همسرت یادآوری کن ک چقدر توی سختی ها کنارش بوری تا به اینجا رسیده . به بقیه هم بسپار جلو همسرت ویژه از کمال و ادب و زیباییت(ک مطمئنن هر سه رو دارید) تعریف و تمجید کنن. حسابی بخودت برس 

اره خیلی شدید خیلی اصلا تحمل ندارع مثلا بگی فلانی ماشینش از تو مدل بالاتره مثلا امروز مهمون داییش بو ...

یا خدا...عقده ایی ام هست... از اینا ک همه باید بگن تو خوبی. خدای روی زمین هستی...نمیتونی ببریش دکتر؟ 

یا خدا...عقده ایی ام هست... از اینا ک همه باید بگن تو خوبی. خدای روی زمین هستی...نمیتونی ببریش دکتر؟

اره دقیقا از همیناست خدا این اطرافیان و دوستاش و فامیلامونو لعنت کنه ک انقد اینو شیر میکنن نمی‌دونم چه سودی بهشون میرسه انقد از این تعریف میکنن اونم دقیقا جلوی خودش

اره دقیقا از همیناست خدا این اطرافیان و دوستاش و فامیلامونو لعنت کنه ک انقد اینو شیر میکنن نمی‌دونم ...

مطمئن باش خوب بهشون سود میرسه ک پاچه خاری اینو میکنن... ولی اگه ی روز این همه چیو از دست بده و بدبخت بشه هیچکدوم روشو نگاه نمیکنن... کاش بفهمه اگه خدا بخاد در کسری از ثانیه پودرت میکنه دیگه نون شبتم محتاج میشی انقد نناز ب خودت 

پس برمی‌گرده ب ذات آدما منم خودم خدا شاهده هیچوقت بخاطر پولدار بودن شوهرم خودمو نگرفتم و خودمو از کس ...

وای منم دقیقا همینجوری ام ولی اشتباهه بعضی وقتا میگم نباید انقدر با بچه ها صمیمی بشم یا با کسایی که برای شوهرم کار میکنن چون اون احترامه از بین میره ولی نمیتونم خودمو بگیرم 😑

تاپیک سقط جنینت رو دیدم منم تو این وضعیتم‌ چیکار کنم بندازم یا نه شوهرم خیانت نمیکنه ولی خیلی اذیت میکنه 

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده
تاپیک سقط جنینت رو دیدم منم تو این وضعیتم‌ چیکار کنم بندازم یا نه شوهرم خیانت نمیکنه ولی خیلی اذیت م ...

اگه خیانت نمیکنه ننداز سعی کن قلقشو پیدا کنی سیاست داشته باش مجبوری 

اما اگه خیانتکار بود قطعا میگفتم سقطش کن

دوست داره؟