2777
2789

من امسال مثلا کنکوریم

امروزم عید بود و پریود هم بودم بشدت درد داشتم و حال بیرون رفتن نداشتم 

من موندم خونه تنها 

بعد الان مامانم اومده میگه به خدا کار دیگه ای کنی تنهایی تو خونه نمیبخشمت 

یعنی پشمام ریخت چه کاری مثلا؟😐😐چه فکری راجبم میکنن خدایااااااا خیلی دوست دارم بدونم چه فکری میکنن واقعاااا خیلی دارن کنترل میکنن تازگیا خستم ازشونننن اهه😭😭😭

سابقه داری؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدا مرگ منو بده .

من انقدر  پخمه ام که حتی دربارم فکر بد هم نمیکنن🤣😑

آقایون سایت لطفا درخواست ندید🤍 اگر چیزی گفتم صرفا نظرم بوده و شاید اشتباه بوده . اگر چیزی گفتم‌و ناراحت شدید معذرت میخام🥲

فکر نکنم آخه خیلی جدی اومد این حرفو زد دلم شکست واقعا

شاید مثلا خود..ارضایی فکر میکنن که انجام میدی

یا به دوس پسرت زنگ میزنی

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

یا قبلا کاری کردی که باعث بی اعتماد شدنشون بهت شدهیا کلا خانوادت شکاک هستن

اینا خیلی شکاکن 

یبار عید دینی گفتم نمیرم بابام گفت باشه بیاین بریم اون راحت زنگ بزنه حرف بزنه (منظورش دوست پسری چیزی بود)

منی که واقعا اهل این‌چیزا نیستم

شایدم منظور بدی نداشته مثلا منظورش این بوده به جز درس کاری نکنی مثلا نخوابی و تو گوشی نباشی و ....

دیگه این فقط یه حدس هست ما خانوادت رو نمیشناسیم با توجه به رفتارشون ببین منظورش چی بوده.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید

مامانت اشتباه کرده  اینقدر رک  حرف زده

خیلیا  روانشناسی بلد  نیستن  سکوت کردن رو بلد نیستن

وکیل هستم .  هر سوالی دارید بپرسید در حد توان علمیم پاسخگو هستم . یا در گروه تلگ  رام بپرسید .@vakil_s