2777
2789

شاغل بودم الان خونه دارم آره راضیم  راحتم 

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چند ماه شاغل بودم واقعا سختم بود نمیتونستم .همش فکرم و وقتم توی خونه هم درگیر کارم بود حتی توی خونه . تازه اون موقع بچه نداشتم . الانم خب داشتن درآمد و توی اجتماع بودن وسوسه ام میکنه اما بیشتر از اون من اعصابشون ندارم و حس میکنم نمیتونم دیگه . شکر خدا شوهرم درآمدش خوبه الان

نه

با اینکه انتخاب خودمه ولی دلم برای فعالیت معنادار توی جامعه تنگ میشه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

نه خانه دار بودن با وجود بچه خیلی سخته کار بیرون راحت تره،دلم میخواست یکی بود بچه هامون نگه می‌داشت میرفتم سرکار ،با وجود اینکه همسرم دست و دلبازی و خسیس نیست و پولدار نیستیم ولی خداروشکر بد نیست شرایط ولی باز دلم میخواست دستم تو جیب خودم بود .قبلا میرفتم سرکار .میکاپم خوبه بلدم،بافت هم بلدم ولی خب خیلی وقته کار نکردم .

اگه قبلا سر کار نمی رفتم شاید الان به این شدت راضی نبودم که خانه دارم..سیاه قلم و میناکاری روی سفال بلدم ولی هیچ وقت ازشون کسب درامد نکردم...فقط برا کسایی که دوست داشتم درست کردم و هدیه بردم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
نه خانه دار بودن با وجود بچه خیلی سخته کار بیرون راحت تره،دلم میخواست یکی بود بچه هامون نگه می‌داشت ...

ولی من حاضر نیستم با وجود بچم سر کار برم...فکرشو بکن معلم باشی بری با سی تا بچه سر و کله بزنی بعد بیای خونه خسته و کوفته می خواهی بخوابی باید به سوالای بچه سه سال و نیمت جواب بدی...

کارهای خونه تقسیم شده بین منو شوهرم و دخترم و پسرم 

درآمد من توخونه از راه شکسته بندی هست و کاردستی 

که خیلی راضیم توی اتاق خواب خونم کارهامو میکنم 

پولی هم که در میارم باری از روی دوش شوهرم برداشته شده 

ولی من حاضر نیستم با وجود بچم سر کار برم...فکرشو بکن معلم باشی بری با سی تا بچه سر و کله بزنی بعد بی ...

نمی‌دونم ولی من عاشق معلمی هستم درسته هرکدوم سختی خودشو داره ولی خونه دارم باشی از صبح باید آدم بشوره و بپزه و جمع کنه و با بچه ها سرو کله بزنه،باز بیرون آدم وقت واسه خودش داره دو نفره میبینه از در خونه میاد بیرون حال و هوایش عوض میشه

نمی‌دونم ولی من عاشق معلمی هستم درسته هرکدوم سختی خودشو داره ولی خونه دارم باشی از صبح باید آدم بشور ...

والا من سر کار می رفتم اعصابم از دست ادما بیشتر خرد می شد تا این که از رابطه با بقیه خوشحال باشم...البته می فهمم چی می گی ادم تو خونه هم زبون نداره کسل می شه

کارهای خونه تقسیم شده بین منو شوهرم و دخترم و پسرم درآمد من توخونه از راه شکسته بندی هست و کاردستی ک ...

ببخشید

شکسته بندی یعنی چی ؟یعنی باوسایلی مثل شیشه کاشی اینجورچیزاکارهنری میکنی؟

دانی چیست دولت .دیداریاردیدن  درکوی اوگدای برخسروی گزیدن
والا من سر کار می رفتم اعصابم از دست ادما بیشتر خرد می شد تا این که از رابطه با بقیه خوشحال باشم...ا ...

آره عزیزم ،هر کدوم خوبیهایی داره و هرکدوم سختی خودشو داره .اگه پول داشته باشی و خانوادم نزدیک باشندو یه دوست خوب پایه هم داشته باشی قطعا خانه داری وگرنه خیلی سخته .