2777
2789
عنوان

رفتم آزمایش Amhدادم ذخیره تخمدانم خیلی پایینه

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 60 پست
یعنی تو سن من میشه طبیعی باردار شد ؟

اره ب سن ربط نداره مگه چند سالته من دکتر بهم گفت با ذخیره 1دهمم میتونم ای وی افت کنم فقط چند بار تخمک کشی میشی حالا من شوهرم مشکل اسپرم داشت تو اگه شوهرت مشکل نداره فک کنم بتونی طبیعی بشی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه منم قبل تخمک کشی 1401ذخیره تخمدان دادم دیگه هم ندادم الانم دارم جدا میشم نگرانم کمتر از اینا شده ...

متاسفم عزیزم 

اگه میتونی برای ذخیره تخمک اقدام کن

اگه دوس داشتی جواب بده

علت جداییت چیه؟بچه است؟

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
متاسفم عزیزم اگه میتونی برای ذخیره تخمک اقدام کناگه دوس داشتی جواب بدهعلت جداییت چیه؟بچه است؟

نمیدونم من تازه سقط کردم یهو شوهرم از این رو ب اون رو شد میگه دوست ندارم اما من عاشقشم و مجبورم برم 💔

نمیدونم من تازه سقط کردم یهو شوهرم از این رو ب اون رو شد میگه دوست ندارم اما من عاشقشم و مجبورم برم ...

خیلی متاسفم می دونم الان شرایط سختی داری 

خیلی عجیبه که شوهرت یکدفعه علاقش به تو ازبین رفته

به نظرم برای زندگیت بجنگ 

ببین برای چی میخواد جدابشین؟دوست نداشتن دلیل نمیشه

بخاطر چه چیزایی ذخیره تخمدان پایین میاد؟بصورت طبیعی و خودجوشه یا دلیلی داره؟ببخشید سوال شد واسم کسی ...

نه دلیلی نداره

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
قبلن بچه داشتی یا اولیسو میخوای بدنیا بیاریبعدشهستن خانمهایی که بعداز یائسه شدن حامله شدندیگه وقتی خ ...

بارداری بعد از یاعسگیییی !!!!! اولین باره چنین چیزی میشنوم

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
خیلی متاسفم می دونم الان شرایط سختی داری خیلی عجیبه که شوهرت یکدفعه علاقش به تو ازبین رفتهبه نظرم بر ...

خودم حس میکنم با کسیه یه دفعه عوض شد کلا میگه نمیخامت وقتی بهم گفت دوست ندارم زوری میخای باهام زندگی کنی ولی علاقه ای نیست شکستم اون خودش دیگه رفته درخاست طلاق داده 

باتوجه به سن تون وذخیره پایین تخمدان حتما حتما برو دکتر وپیگیری کن اینجا نمیشه مشاوره پزشکی داد باید جدی پیگیری کنی اگر هم اصرار به حاملگی طبیعی داری قرص اووبوست روزی دوتا بخور یکی دوماه اقدام کن ولی حتما دکتر خوب برو گلم 

خودم حس میکنم با کسیه یه دفعه عوض شد کلا میگه نمیخامت وقتی بهم گفت دوست ندارم زوری میخای باهام زندگی ...

خیلی ناراحت شدم خیلی😓

چرامردا اینقدر زود تغییرمیکنن 

کاش آدم اصلا به مردا دل نبنده چون معلوم نیست تاآخر پای آدم وایسن

منم زندگیم بالاپایین زیاد داره طولانیه گفتنش 

فقط ازخدامیخوام دلت آروم بگیره باهرچی که خودت آرزوشو داری💚💚💚💚💚