2777
2789

بخاطر چه چیزایی ذخیره تخمدان پایین میاد؟بصورت طبیعی و خودجوشه یا دلیلی داره؟ببخشید سوال شد واسم کسی اگه دونست جواب بده

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مرحله دوم آی وی افم ذخیرم سال۱۴۰۱   ۷دهم بود

بعدازمصرف کلی دارو وقرص گرون بازم امسال آز دادم ۵ دهم بود

دقیق دکتربرام توضیح ندادولی فکرکنم وقتی ذخیره کم باشه شانس باروری وبالغ شدن تخمک برای آزادسازی خیای خیلی کم میشه وبه مرور خونریزی عادت ماهانه هم کم میشه

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

سونو واژینال بده ببین تو هر تخمدان چندتا فولیکول داری 

پیج فلورا تاجیک هم خیلیا بودن با ذخیره پایین باردار شدن ورزش و اصلاح تغذیه تاثیر داره 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نزدیک چهل

یکی از کارهایی ک خودم از خودم ممنونم و نکردم اینه ک نرفتم آزمایش پیش از بارداری  پارسال باردار شدم چون میدونستم دکترا یه چیزی پیدا می‌کنند، قبلش کلی بخودم رسیدم و مولتی خوردم و بعد اقدام کردم با اقدام اول باردار شدم ۳۹ سالم بود الانم استرس نگیرید .خیلی راه‌ها برای مشکل شما و افزایش ذخیره تخمدان وجود داره

بخاطر چه چیزایی ذخیره تخمدان پایین میاد؟بصورت طبیعی و خودجوشه یا دلیلی داره؟ببخشید سوال شد واسم کسی ...

ژنتیک  مثلا مادر زود یائسه بشه  استرس شیمی درمانی مصرف داروهای خاص  افزایش سن  بعد ۳۵ سالگی ذخیره خیلی میاد پایین  کار با اشعه مصرف الکل  و مود مخدر  

♾️🖇❤️

منکه الان۳۳سالمه 

وعلتش هم مشخص نیست چرا کم میشه ولی ممکنه ژنتیکی باشه یاعمل تخمدان و‌...

من خودم یه فیبروم بزرگ داشتم عمل کردم ممکنه از اون باشه چون مادروخواهرام همچین مشکلی نداشتن من خواهرم تو سن ۴۱سالگی بدون درمان باردارشد

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....