2777
2789
عنوان

شب نخوابیدم الانم کلاس دارم

128 بازدید | 6 پست

ب گردو خاک حساسیت دارم بچه ها هم بعد یک ماه ک اومدیم خوابگاه بدون  اینکه ی دستمال رو دهانه اسپیلت بکشن روشنش کردن از دیشب پوست و سیستم تنفسیم ب هم ریخته حتی صورتم دونه زده میخاره 

بعدش ب زور داشت خوابم می‌برد تو خواب و بیداری ی زن دیدم ک با دستای بازش ک انگار میخواد خفم کنه دویید سمت تختم جیغ کشیدم رفتم زیر پتو دیگ همون ی ذره گیجی ک داشتم پرید 

تا الان ک باز خوابم میاد ولی کلاس دارم😑ی جلسه  هم غیبت داشتم قبل عید دلم نمیاد الان غیبت کنم 

نمیدونم چ کنم😑😑

☆彡彡 نسیمم ミミ☆

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ن بختک نبود بختک فلج میشی من سریع جیغ زدم پتو کشیدم سرم بعدش اومدم بیرون از زیر پتو

ترسوندی منو 😭 دقیقا منم توخوابگاه حس کردم یه چیز تاریک جلومه و اونجا خیلی خیلی فلج خواب میشم 

ترسوندی منو 😭 دقیقا منم توخوابگاه حس کردم یه چیز تاریک جلومه و اونجا خیلی خیلی فلج خواب میشم

نترس احتمال زیاد الرژیم باعث توهم شده چونکه هم پوستمو درگیر میکنه دون میزنه میسوزه و میخاره هم دستگاه تنفسم رو درست نمیتونم نفس بکشم از بی اکسیژنی احتمالا توهم زدم

☆彡彡 نسیمم ミミ☆