2777
2789
عنوان

رفتم آزمایش Amhدادم ذخیره تخمدانم خیلی پایینه

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 71 پست
یکی از کارهایی ک خودم از خودم ممنونم و نکردم اینه ک نرفتم آزمایش پیش از بارداری پارسال باردار شدم چ ...

وآقا خدا از دهنتون بشنوه دنیا انگار برام تموم شده پرو لاکتینم نرماله این خیلی پایینه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره شما چکار کردید باردار شدید ؟

شما نیازه اول تخمک هاتو تقویت کنی با ژل رویال و طب سنتی هم جوابه بعد ای وی اف کنی چون کیفیت تخمک پایین باشه ای وی اف هم جواب نمیده اگه کلا نشد میتونی از تخمک اهدایی هم استفاده کنی 

♾️🖇❤️

اره شما چکار کردید باردار شدید ؟

فعلا مرحله دومم دکتر گفت چندبار ازت تخمک کشی میکنیم که تخمکهای خوب رو جداکنیم وجنین گرید آ تشکیل بشه تاشانس بارداری بالا بره 

برام دعاکن امیدوارم توام خیلی زود مادربشی خیلی پروسه سختیه آی وی اف و رفتوآمد زیاد داره

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
ژنتیک مثلا مادر زود یائسه بشه استرس شیمی درمانی مصرف داروهای خاص افزایش سن بعد ۳۵ سالگی ذخیره خی ...

واو.خداروشکر فک کنم هیچکدومو ندارم.ایشالا.

کار با اشعه میشه چه نوع کارهایی مثلا.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید
واو.خداروشکر فک کنم هیچکدومو ندارم.ایشالا.کار با اشعه میشه چه نوع کارهایی مثلا.

مثلا  کار بیمارستان  یا مثلا با مواد شیمیایی کار کنی و جراحی رو تخمدان اینا اثر میزارن 

♾️🖇❤️

نمیخوام ای وی اف کنم آیا دارویی هست که بهم بدن و ذخیره تخمدان بالا بره ؟

به گمانم کلومیفن سیترات بدنت یا همچین چیزی اسمش بود انگار تخمک گذاری رو تحریک میکنه اما خب خودم نمیپسندم چون این ذخیره کمه تحریک کنی و بهر علتی لقاح صورت نگیره حیف و میل شده

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
قبلن بچه داشتی یا اولیسو میخوای بدنیا بیاریبعدشهستن خانمهایی که بعداز یائسه شدن حامله شدندیگه وقتی خ ...

نه مادر نشدم شوهرم راضی نمیشد مثلا آقا راضی شده رفتم آزمایش دادم اینقدر ذخیره تخمدان پایینه یعنی دارم یائسه میشم 

نمیخوام ای وی اف کنم آیا دارویی هست که بهم بدن و ذخیره تخمدان بالا بره ؟

تا اونجایی ک میدونم ذخیره تخمدان زیاد نمیشه اما اگه همسرت مشکل اسپرم نداره میتونی دکتر بری سینال یا قرص میده تخمکت بالغ شه امپول ازادسازی بزنی و اقدام کنی