2777
2789
عنوان

همسرم با خانوادم قهره گوشیشون جواب ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 49 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب دیگه بدتر الان هنوز زندگیتون پا نگرفته چهارسال دیگه به همین منوال چشم باز میکنی میبینی تبدیل به ی ...

گلم بیست ساله ازدواج کردیم طفلی بچه هام.

میتونم اصرار کنم خودمون بریم خونه داداشم شاید نهایتا موافقت کنه ولی قیافه میگیره و قهر میکنه

هر چی باشه بالاخره باید حلش کنیداما آروم، نه اینکه تحت فشار قرارش بدی که بدتر لج کنه.فکر کنم همسرتون ...

گلم بنظرتون برای رفتن ب خونه برادرم اصرار کنم بهش؟ میدونم نهایتا اگه موافقت کنه بعدش با من قهر مبکنه و قیافه میگیره

چه مامانی😘مامان نیست که فرشته س😍

قربونت برم عزیزم 🩷 اما شوهر خنگ من قدر نمیدونه هنوز تو حالت چس بودنه نفهم

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید

نمیخام بترسونم ولی اگه به زودی مشکلت حل نشه مشکلات زیادی در پیش داری همسر منم ۷ ساله با خانواده ام قطع رابطه کرد که مقصرم خودشه و اجازه نمیده با خانواده خودشم من معاشرت کنم در حالیکه اصلا خودش با خانواده خودش قهر نیس اعصابم خورد شد اسی

قربونت برم عزیزم 🩷 اما شوهر خنگ من قدر نمیدونه هنوز تو حالت چس بودنه نفهم

خود چص پنداری صفت اکثر مردای ایرانیه 

وقتی که محلشون بزاری و نازشونو بکشی رم میکنن 

همیشه باید کم محلی و بی تفاوتی رو تو برنامه هامون داشته باشیم خیلی مواقع واقعاً راهگشاست😂😂

گلم بنظرتون برای رفتن ب خونه برادرم اصرار کنم بهش؟ میدونم نهایتا اگه موافقت کنه بعدش با من قهر مبکنه ...

دقیقا مثل شوهر من ولی من طرف خودم میرم اوایل جنگ و دعوا داشت سر همین موضوع که غیر مستقیم میگفت نرم آخه حقوق خونده مستقیم نمی گفت که واسه خودش دردسر نشه ولی جلوش وایستادم میرم ولی محدود اگه بقیه خواهرا برادرا ۵ بار دورهمی داشته باشن شاید من دوتاشو برم اینطوری توی خونه خودم هم اعصاب خوردی زیاد پیش نمیاد

خود چص پنداری صفت اکثر مردای ایرانیه وقتی که محلشون بزاری و نازشونو بکشی رم میکنن همیشه باید کم محلی ...

اره بخدا 

الان بنده خداها کاری ندارن 

بیاد نیاد

قبلا تا کمر دلا میشدن حضرت فکر میکرد پادشاهه جو گرفتتش

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
ما ۲۰ ساله ازدواج کردیم گلم احلاق گند زیاد داره

منم ۱۷ ساله سعی کن حل کن ببین خواهر من فوت کرده سر مراسمش نیومد هیچ دوم از مراسمات نیومد ولی پدرشوهرم تازگیا فوت شده ولی من رفتم حتی پدرم و برادرم و باجناق هم اومد ولی اون شعورش نرسید که آشتی کنه آخه میدونی خودش نمیزاره با طرف فامیلش برم ولی احمقها منو بین فامیل بد کردند که خودش نمیاد من حلالشون نمیکنم