2777
2789
عنوان

همسرم با خانوادم قهره گوشیشون جواب ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 49 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عالی بود همسرم با روی باز پذیرایی کرد و تازه گرونترین خوراکی ها رو خرید براشون

خب پس چرا الان اینطوریه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
مقصر بیشتر پدرمه. برادرمم خیلی وقتا کم لطفی گرده بهمون ولی در کل مقصر قهر پدرم بود و حساس بودن همسرم

به نظرم به مادرتون بگو هنوز کدورت هست تا اینقدر زنگ نزنه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

گلم اون با مادر و خواهرای خودشم یکساله قهر کرده

خب دیگه بدتر 

الان هنوز زندگیتون پا نگرفته 

چهارسال دیگه به همین منوال چشم باز میکنی میبینی تبدیل به یه خانواده منزوی شدیدربچه هات نابود میشن 

همسر شما مشکل داره، پدر منم همین بود اوایل مادرم باهاش جنگ میکرد ما همش توی استرس بودیم و خجالت زده میرفتیم توی مهمونیا

بابام با کل عالم به بهونه های مختلف قطع ارتباط میکرد خیلی آسیب دیدیدم

صلح آمیز و یواش یواش حلش کن

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بیشتر ببینید
چی بگم خودشونم میدونن شوهر عن من نمیره ولی مادرم زنگ میزنه جای گله نمونه

بگردم دور مادرت

مثل مامانه منه 

شوهر عن من سر زایمانم با خانوادم دعوا کرد قهر کرد 

خودش همه چی گفت خودشم قهر کرد اون وقت مادر من زنگ زد با اینکه شوهرم جواب نداد اما گفت بزار رو بلند گو بهش بگم من احمقم گذاشتم رو بلند گو مادرم خودشو خار خفیف کرد کلی معذرت خواهی و طلب بخشش و قربون صدقه 

با اینکه مقصر نبودا

یادش میافتم اتیش میگیرم 😤😤

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
همسرم با مادر خودشم یکساله قهره

چقدر مثل منه 🫤 شوهر من چهارماهه با خانواده حودشم قهره 🫤

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
بگردم دور مادرتمثل مامانه منه شوهر عن من سر زایمانم با خانوادم دعوا کرد قهر کرد خودش همه چی گفت خودش ...

چه مادرای فهمیده وبا گذشتی

ان شالله 100سال سایه ش روسرتون

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

تو پاشوبرو. اون خودشو گوز کرده.. فکر کن اگر برعکس بود شوهرت اصلا براش مهم بود از مادر شوهر و خواهر شوهرت بدت میاد. قطعا خیر ـبا کله میرفت ـتو هم  همینکارو بکن و با بچه ها برو ـ. بزار این مثل بچه ها تو قهرش بمونه خودش خسته میشه 

چه مادرای فهمیده وبا گذشتیان شالله 100سال سایه ش روسرتون

مرسی عزیزم

اما چه فایده 

با بولدوزر از روخانوادم رد شد چنان بی احترامی ها بهشون کرد پدرم راهی بیمارستان شد 

اما اونا معذرت خواستن حضرت اقاااااا نپذیرفت 

پدرم الان چقدر داره کمکش میکنه تو کارش اما قدر نمیدونه و قطع رابطس هنوز

بیشتر ببینید