anida_banoo مدیر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 7927 عنوان همسرم با خانوادم قهره گوشیشون جواب ندادم | مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 49 پست یکساله قهره خونشون نمیره ولی دیشب بزرگی کردن همشون اومدن عید دیدنی خونمون. برادرمم بود حالا مادرم زنگ زده بریم خونه برادرم عید دبدنی ولی چون جوابی نداشتم بدم گوشی جواب ندادم چه کنم. دیدم مادرم زنگ میرنه به همسرم گفتم میری خونه داداشم گفت نه گفتم چون اومده خونمون منو بچه ها بریم بازم گفت نه. مادرمم یریز داره زنگ میزنه چه جوابی به مادرم بدم. چفدر مردای الان ببخش نفهم و بیفکرن 1404/01/11 | 16:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کلیلهودمنه عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 7093 خیلی حالا نه اصرار زیاد ولی دوباره بگو بهش بگو زشته اونا پیش قدم شدن اومدن خونه ما ولی ما نریم زشت میشه کاش بیای
khaleasal عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 147 گلم بنظرتون برای رفتن ب خونه برادرم اصرار کنم بهش؟ میدونم نهایتا اگه موافقت کنه بعدش با من قهر مبکنه ... نه عزیزم، به نظرم حساسش نکنبعد از تعطیلات با زبون نرم و با این حالت که درکش میکنی مسئله رو حل کنبه خاطر این ایام رابطه تون رو خراب نکنید
1tar عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 19167 مرسی عزیزماما چه فایده با بولدوزر از روخانوادم رد شد چنان بی احترامی ها بهشون کرد پدرم راهی بیمارستا ... ببخشید ولی خدا قسمت کافر نکنه همچین دامادی آخه چشه؟چرااینقدر بی محبته؟به شما در اینباره چیزی نمیگه ؟ دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
anida_banoo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 7927 نه عزیزم، به نظرم حساسش نکنبعد از تعطیلات با زبون نرم و با این حالت که درکش میکنی مسئله رو حل کنبه ... ممنون گلم اینقدر پرروعه میگه پس فردا بریم شهرستان خونه برادرم عید دیدنی. تو کل خانوادش با همین برادرش اشتیه اون و زنشم اینقدر زرنگن