2777
2789

در رابطه با تاپیک قبلم 

گفت ۲ هفته باهاش بگرد اونم تحت اسکورت خانواده ها😂

که بعدا نگی تو نذاشتی و من ازش خوشم اومد ولی بعدش گفت اخرش پشیمون میشی

دیگه امروز  قرار بود زنگ بزنه که زنگ زد به بابام یه قرار گذاشت با بابام بریم

ولی الان من خیلی دلتنگ شدم نمیدونم چمه اصلا پشیمونم یا نه

بنظرتون بگم بابام کلا این قراره رو کنسل کنه؟

نمیدونم دارم چیکار میکنم

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اینجا واسه تبادل نظر، پس اگه با نظر من مخالفی و توی تاپیک تو نظر ندادم ریپ نزن چون جواب نمیدم/هرگونه جنس مذکری نه ریپلای کنه نه درخواست بده

به حس درونیت اعتماد کن

حس درونیم هر لحظه یه چیزی میگه

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اینجا واسه تبادل نظر، پس اگه با نظر من مخالفی و توی تاپیک تو نظر ندادم ریپ نزن چون جواب نمیدم/هرگونه جنس مذکری نه ریپلای کنه نه درخواست بده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باباها همیشه درست میگن. بعدا به ما ثابت میشه درست میگفتن. من که بر عکس حرفای مامانم، هر وقت به حرف بابام نکردم پشیمون شدم. ولی کلا اگه دلت باهاشه خیلی خیلی زیاد تحقیق کنین. حتی از خانواده خانوم قبلیشم تحقیق کنین. خیلی مشاوره برین و خانواده ها با هم رفت و آمد کنن. حداقل دو سه ماه رفت و آمد کنین بعد تصمیم بگیرین. 

دلتنگ کی شدی؟

نمیددنم دلتنگم کلا 😭😂

باباها همیشه درست میگن. بعدا به ما ثابت میشه درست میگفتن. من که بر عکس حرفای مامانم، هر وقت به حرف ب ...

زن قبلیش ایران نیس اصلا نمیشناسمش

من اصلا دلم نمیخواست روی حرف بابام حرفی بزنم 🤦🏻‍♀️

چ پدر پایه ایی بابا من گف اسم نیار مقاومت کردم گوشیم گرف محدود شدم😂

من کلا راحتم با بابام ولی دلم نمیخواست ناراحتش کنم الانم چون حس میکنم راضی نیست خیلی اعصابم خورده میخوام کلا بهمش بزنم 

زن قبلیش ایران نیس اصلا نمیشناسمشمن اصلا دلم نمیخواست روی حرف بابام حرفی بزنم 🤦🏻‍♀️

درکت میکنم. هیچ دختری دوست نداره روی حرف پدرش حرفی بزنه. بنظرم خیلی پافشاری نکن. شاید پدرت چیزی رو دیدن که شما ندیدی. باهاشون رفت و آمد کنین. مشاوره برین و... 

از بیرون رفتن دونفره خیلی چیزی دستگیرت نمیشه. چون همه اولش خوشن. 

درکت میکنم. هیچ دختری دوست نداره روی حرف پدرش حرفی بزنه. بنظرم خیلی پافشاری نکن. شاید پدرت چیزی رو د ...

اره من کلا پشیمون شدم 

الان با دوستامم که حرف زدم بلا استثنا همشون گفتن ولش کن حالا الان میخوام به بابام زنگ بزنم بگم بهش بگه که پشیمون شدیم 

اره من کلا پشیمون شدم الان با دوستامم که حرف زدم بلا استثنا همشون گفتن ولش کن حالا الان میخوام به با ...

ان شاء الله هر چی خیره برات پیش بیاد و خوشبخت بشی عزیزم. به پدرتم بگو بابا شما برام از همه کس مهم ترین. باباها نگران ترین آدم نسبت به دخترشونن و خیر و صلاح دخترشونو میخوان ❤️

ان شاء الله هر چی خیره برات پیش بیاد و خوشبخت بشی عزیزم. به پدرتم بگو بابا شما برام از همه کس مهم تر ...

مرسی عزیزم انشاالله توام هرچی که از خدا میخوای و به صلاحته بهت بده♥️

اره واقعا این چیزا ارزششو نداره بخوام ناراحتش کنم