2777
2789
عنوان

به نظرتون برای عروسی درجه دو آنقدر هزینه نیازه

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 59 پست

همین میشه دیگه کار خاصی نکردی 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودمم همین میگم

بدون عینک اصلا نمیبینی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

حاجی میکاپ عروس که بالای ۳۰ تومنه

۸ ماه پیش ۸ تومن شد میکاپ من برا عروسیم

البته کلا نرخشون ۸ تومن بود همه جا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲و ۲۵

من نمیدونم دو دونیم چجوری میبینه قرار نیست مطالعه کنی در حدی که آدم ها رو واضح ببینی کافیه اگر مشکلی نداری لنزم نخر

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

پسر دایی درجه دو محسوب نمیشه خرجتون هم با توجه به قیمت ها مناسبه

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.