2777
2789
عنوان

میخام خودم باشم نه ی زن لوند❗❗❗❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 44 پست

من به ازای هر احساس که بخوام مثل خودم باشم باید بی مهری بکشم باید تحمل کنم باید صبر کنم 

دیگه انتخاب خودمه بخوام خودم باشم

یا باید مثل یه قاپ نقاشی باشم رنگ شده زورکی اویزون 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من زیر ابروم همیشه پره چو حس میکنم بهتره الان که زیر ابرو پر مده

ن عزیزم منظورم اینایی نیست که خوب و خوشگل دیدیه میشن

بعضی مو ها از روی چشم درمیاد و اطراف ابرو ب طور پراکنده پر میشه و این حس خوبی نمیده ب آدم

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙
اگه خودمون بودن اشکالی نداشت که این همه دستورالعمل های مزخرف و سیاست و ...مجبور نبودیم یاد بگیریم.مت ...

دقیقا 

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

ب نظرم اسمش رو نزارید راحت نبودن و خودت نبودنخودتون باشید ولی برای یک خانوم شاسته بودن مرتب بودن تر ...

یه جایی میگم پیشونی منو کجا میشونی 

جاریم همون خانم با توصیفات منفی که کردی اخلاق هم بدتر من شوهرش منتشو میکشه 

من همیشه تمیز و صبور بی حرف شوهرم همیشه روم حکومت نظامیه اخ هم نمیشه بگم وگرنه باهام قهره

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

ببین تو اینستا پر از چرت و پرته. به هیچکدوم توجه نکن. من یه مدت میرفتم پیش روانشناس برا مشکلاتم، هیچ وقت درمورد این چیزا حرف نزدیم چون تو روانشناسی اصلا ازین چیزا نیست. اینکه با خودت در صلح باشی و خودتو بپذیری نهایت زنانگیه. این لوندی و چیزای مسخره رو بریز دور

بیایید آدم ها را بیشتر از آنچه تنها هستند، تنها نکنیم.
من که از وقتی زن گرفتن خیلیا رو دیدم فهمیدم زن هیچ جوری خاصی لازم نیست باشه اونی که میخوادت همه جوره ...

دقیقا یه بار به دوست پسر سابقم گفتم به نظرت من چکار کنم بهتر به نظر بیام(خیلی اون موقع ها واسه جلب توجهش انرژی میذاشتم)بهم گفت خودت باش نقاب نداشته باش

چقدر زنای با سیاستی ک شوهرشون خیانت کرد

من نگفتم با سیاست بودن حتما باعث میشه جایگاهتو حفظ کنی

گفتم اگه با سیاست نباشی حتما حذف میشی.این دو تا با هم فرق دارن.اگه با سیاست باشی حداقل کمتر ضرر می‌کنی یا بیشتر وقت می‌خری یا ضرر می‌کنی یا سود به هر حال یه احتمال مثبتی هست ولی عکسش کلا ضرره

یه جایی میگم پیشونی منو کجا میشونی جاریم همون خانم با توصیفات منفی که کردی اخلاق هم بدتر من شوهرش من ...

عزیزممم

هرکسی یه اخلاقی داره بهتره شمام اخلاق شوهرت رو دست بگیری و با ملایمت بری جلو

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙

فقط خودت رو بپذیر، با اعتماد به نفس باش و با هویت زنانگیت آشتی کن همین :) بعدش دیگه نیازی نیست به حرف این ادما گوش بدی

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بیشتر ببینید