2777
2789
عنوان

با ادم انرژی منفی زندگی میکنم که

88 بازدید | 8 پست

روز ب روز منم مثل اون میشم و حتی بدترررررر

همش افسردگی ،غر ،انرژی منفی ،حرفای منفییییییی 

همش شانس نداریم ،ما گوهی نیستیم ،چیزی نمیشیم 

دیگه باورم شده 

امشب گفت بعد سالها باید بشینی پشت کنکور یه پرستاری بیاری حمال شی واقعا دیگه تحمل ندارم دلم تیکه تیکه اس 

خستممممم ن چاره ای ندارم ن درامدی واقعا هم گوهی نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل توئه شرایطم. افسرده شدم🥲  کاش حداقل خودمون خودمونو اذیت نکنیم

برای خودتم که شده بشین بخون 

گوش هایم را میگیرم؛ چشم هایم را می بندم و زبانم را گاز میگیرم؛ ولی حریف افکارم نمیشوم! چقدر دردناک است فهمیدن..کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم..سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم...از دعاهای قشنگتون بی نصیبم نگذارید..با آرزوی تن سالم و لب خندان و جیب پر برای شما عزیزانم💕 از سال 99 کاربر خاموش بودم😅

بیشتر ببینید
منم مثل توئه شرایطم. افسرده شدم🥲 کاش حداقل خودمون خودمونو اذیت نکنیمبرای خودتم که شده بشین بخون

من خیلی بدبختم ،جوری که فکرشو نمیکنی 

درسم خوب بود کنکور رو ریدم و سومین سالمه امیدی هم ندارم دیگه 

دیگه توان هیچ کاری ندارم خودش گفت بمون‌حمایتت میکنم الان هر روز نیش زبون

من خیلی بدبختم ،جوری که فکرشو نمیکنی درسم خوب بود کنکور رو ریدم و سومین سالمه امیدی هم ندارم دیگه دی ...

دقیقا همینه... اولش میگن مشکلی نیست ولی اونا تورو میبینن خودشونم اذیت میشن فکر میکنن با حرفاشون میتونن مشوقت باشن که درس بخونی ولی بیشتر به روحیت ضربه میخوره..

گوش هایم را میگیرم؛ چشم هایم را می بندم و زبانم را گاز میگیرم؛ ولی حریف افکارم نمیشوم! چقدر دردناک است فهمیدن..کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم..سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم...از دعاهای قشنگتون بی نصیبم نگذارید..با آرزوی تن سالم و لب خندان و جیب پر برای شما عزیزانم💕 از سال 99 کاربر خاموش بودم😅

بیشتر ببینید
حدس میزدم واقعا چرا بعضی مادرا اینطورین!!

مامانم فرشته اس سرپرستم هست از ۴سالگی میدونم خیلی بارم سنگینه ب دوشش ولی بخدا منم هزار امید و ارزو داشتم به درس که اقلا جبران کنم نشد نشد نشد انگار قسمت بود بخدا هر غلطی کردم نشد 

الان میگه حیف دختر زام دختر چیه باید صدسال بشینه پشت کنکور بعد بره پرستاری حمالی یا دختر رو باید شوهر بدی😭😭😭