2777
2789
عنوان

شوهرم میگه طلات بفروش بده خونه بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خونه میگن شاید من ۴۰۰ تومن بتونم کمکش کنم ... نزدیک به ۲ تومن خودش میده

بره معامله کنه، به صورت ۵ دنگ ۱ دنگ،  ۴۰۰ معمولا برای محضر می گذارند، اونموقع تو محضر که سند خورد، یک دنگ به نام ات خورد، ۴۰۰ بده

خونه میگن شاید من ۴۰۰ تومن بتونم کمکش کنم ... نزدیک به ۲ تومن خودش میده

عزیزم  خونه واجبه  از نون شب  واحبتره    حساب کن     سهم تو  از خونه  چقددر میشه احتمالا ا دونگ یا  دو   دونگ بشه  بستگی  به خرید خونه داره بگو  بزنه به نامت

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

بگو باشه میفروشم لما اول خونه ببینه قرار داد بنویسه تو قرار داد اسم توام باشه تو قول نامه منظورمه. مثلا بنویسه 4 دونگ خودش 2 دونگ شما پول طلا هم تو حساب خودت بریز از حساب خودت به حساب فروشنده ملک  بزن