2777
2789
عنوان

میخام خودم باشم نه ی زن لوند❗❗❗❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 44 پست
اگه خودمون بودن اشکالی نداشت که این همه دستورالعمل های مزخرف و سیاست و ...مجبور نبودیم یاد بگیریم.مت ...

دقیقا.من چون خودم بودم پسره میخواست از سادگی و بیتجربگیم سواستفاده کنه چرا چون هزار جور سیاست بلد نبودم

عزیزمممهرکسی یه اخلاقی داره بهتره شمام اخلاق شوهرت رو دست بگیری و با ملایمت بری جلو

خوب همین که الان گفتی یه سیاست هست 

همشه ملایم بودن و سرد بودن عدم اجازه خودم بودن شاید من دلم بخواد یه جایی غر بزنم اما اجازشو ندارم 

حالا بگو هزار خوشکل و شیک و قشنگ هم باشم اما روحم کشته هست

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من نگفتم با سیاست بودن حتما باعث میشه جایگاهتو حفظ کنیگفتم اگه با سیاست نباشی حتما حذف میشی.این دو ت ...

میدونی چیه درست میگی ولی کسی که بخاطر سیاست و عاقلی و خوشگلی یا هرچیز دیگه که خوب رعایت میکنی بیاد جلو، همیشه یکی هست تو این خصوصیات از تو بهتر باشه اون وقت بازم جایگزین میشی! 

یا اصلا بعد یه مدتی اینا برای شخص انتخاب کننده بی اهمیت میشه دیگه ملاکاش عوض میشن بازم جایگزین میشی.

خودت باش یکیو انتخاب کن خودت تورو دوست داشته باشه.

یه سوال دارم چرا مردا جایگزین نمیشن؟ چون تعدادشون کمه؟

نه از ما زنا هم بیشترن ولی ما فکر میکنیم اونا لطف میکنن ما رو میگیرن!!!!!!! ماهم باید هزارتا خصوصیت کسب کنیم لطف کنن جایگزینمون نکنن!

میدونی چیه درست میگی ولی کسی که بخاطر سیاست و عاقلی و خوشگلی یا هرچیز دیگه که خوب رعایت میکنی بیاد ج ...

قطعا سیاست هم خیلی جاها دیگه جواب نمیده.اما هر چقدر هم بگی ممکنه باز هم نمیشه کاملا خودت باشی.شرایط خانم ها فرق داره مجبور به سازش و تظاهر بیشتری هستند یک زن ساده هم خریداری نداره که منتظر بمونیم یا باید این جریان رو بپذیری یا بی رحمی بقیه رو تحمل کنی باید بپذیری که انتخاب نمیشی یا اگر قبلا انتخاب شدی خیلی راحت جایگزین میشی 

اگه شاغل باشی میفهمی این حرفم توی استخدام و دوام شما تو محل کار هم صادقه 

اول ساده رو تعریف کن عزیز

ساده همون تعبیری رو داره که استارتر گفت.ساده از نظر ظاهری یعنی نچرال بودن و مشکلی با عیوب طبیعی نداشتن که خب میبینیم الان هیچکس با بعضی ویژگی هایی که یک بدن کاملا عادی داره هم کنار نمیاد و شانس یه خانمی که عمل و میکاپ حرفه ای انجام میده و ادا اطوار داره خیلی بیشتره تو جامعه و خیلی خوب ساپورت میشه ساده از نظر رفتاری هم همینطور زن های صادق و بی شیله پیله ای که احساساتشون رو صادقانه و بی ریا بروز میدن خیلی زود طرد میشن در عوض زن هایی که میدونن در هر لحظه چه احساسی رو در طرف مقابل ایجاد کنند زودتر به هدف می‌رسد و عمدتا تظاهر میکنند تأثیرگذاری بهتر و بیشتری دارند 

مثلا خانم ساده از روی دلسوزی و عشق ممکنه غر بزنه،قناعت کنه،بیش از اندازه فداکار باشه و علایق خودش رو بی توجه به نظر دیگران اعلام کنه 

ولی زن باهوش می‌دونه نباید در حق مرد دلسوزی کرد فقط باید جذاب و لوند باشی و به فکر خودت باشی ولی زبون بریزی و گاهی لازمه غیرمستقیم به چیزی که میخوای برسی و موفق هم میشن 

نه ظاهر ساده نه شخصیت ساده هیچ خریداری نداره اونی هم که میگه من زن ساده دوست دارم دقیقا برای سواستفاده میخواد وگرنه عشق و حالشو با زن های کاربلد پیش می‌بره آخر هم هر چی داره و نداره پای اونا می‌ریزه یا فریب میخوره 

ساده همون تعبیری رو داره که استارتر گفت.ساده از نظر ظاهری یعنی نچرال بودن و مشکلی با عیوب طبیعی نداش ...

اگه با ادایی ترین اقشار کار میکردی مثلا پزشک و اینا میدیدی زنای بعضیاشون چقدر ظاهری نچرالو سادن یا حتی چه با عمل چه بی عمل یهذره زیبایی هم ندارن.

خصوصیات اخلاقی که اسم بردی اسمش سادگی نیست اسمش ساده لوحیه و بلد نبود خودمراقبتی.

نهایتا باورهای ما بر اساس تجربه هامونه شایدم نه من غلط میگم نه شما هر دو درست میگیم چیزی که تو دوربرمون دیدیم باور داریم منتهی دور وبر منو شما یکی نیست.

اگه با ادایی ترین اقشار کار میکردی مثلا پزشک و اینا میدیدی زنای بعضیاشون چقدر ظاهری نچرالو سادن یا ح ...

شاید باورت نشه ولی زندگی پزشک و مهندس هم از نزدیک کم ندیدم و کاملا عکس ادعای شما بود.همون چیزی که شما بهش میگی ساده لوحی رفتار بی سیاست هست که خلافش میشه رعایت همین سیاست ها که استارتر شاکیه که چرا باید حواسم باشه چجوری همیشه مهربون باشم و...

در ضمن چون خیلی تاکید به قشر خودتون داشتید با فرض بر اینکه شما از بافرهنگ ترین قشر جامعه هستید هم باید فرهنگ و سطح فکری اکثریت رو در نظر بگیریم 

منم این حرفارو میزدم ولی نه الان همه زن لوندو خوشکلو خوش پوش دوس دارن نه زشت پلشت بیسیاست

ن زشت نیستم مثلا من ادا در نمیارم رکم صورتمو زیبا نگه میدارم لبامو مث دافا نمیخام کنم مدل صورتم زیباس نمیخام عشوه بیام رکم ولی صادق زیبام ولی ساده و نچرال

دختری از جنس فولاد