2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون به بچه ی مردم بیشتر از بچه ی خودتون اهمیت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 43 پست

شوهرمنم همینه 

کلا رفتارهای عجیب زیادداره

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی دلم سوخت برا بچه‌هاتون

خیلی گناه دارن طفلکیا

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

برای نمایش خودش پیش خانواده که آدم خوبی هست این کارو می کنه.
باهاش صحبت کن. بگو یکم برای بچه های خودت وقت بگذار. من چنان توی جمع ازت تعریف می کنم که پیش خانواده ات سربلند بشی. 

اون براش نه بچه ی برادرش مهمه و نه بچه ی خودش. براش تایید خانواده ی خودش مهمه. 

بچه ی برادرشوهرت دختره؟

نه بابا پسره سه سالشه اون روز کوبید تو دماغ یه نفر 

بعد شوهرم برگشته میکه تو بزنی کسیو بکشی هم عیبی نداره 

بعد بچه ی خودم بخاطر یه عطسه ی اضافه توبیخ میشه  

یا مثلا باغ بودیم برداشت اونو بغل کرد برد در حالیکه خود جاریمم بود تا در ماشین بردش تو بغلش بعد پسر ۸ ساله ی خودم تو تاریکی افتاد زمین پاش پیچ خورد من دیرتر رفتم فهمیدم  

یدونه زحمت نکشید دست بچه ی خودشو بگیره 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
شوهرت بچه کوچیک دوست داره نه بچه بزرگ

غلط کرده بچه های خودمم تو سن حساسی هستن بعد اون بچه هایی که دستشونو میگرفت میرقصیدن هم کوچیک نبودن همسن بچه های خودمن 

غلط کرده بچه های خودمم تو سن حساسی هستن بعد اون بچه هایی که دستشونو میگرفت میرقصیدن هم کوچیک نبودن ه ...

یه سری مردا فقط بچه های کوچیک و دوست دارن چون مثل بچه های بزرگتر مستقل رفتار نمیکنن

همچین مردهایی خیلی کنترلگرن،با بچه بزرگتر که کنترلگریشونو به چالش میکشونه مشکل دارن

خدایا یه یا علی بگو و ظهورو شروع کن،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

نه بابا پسره سه سالشه اون روز کوبید تو دماغ یه نفر بعد شوهرم برگشته میکه تو بزنی کسیو بکشی هم عیبی ن ...

نمیدونم شوهرت چ مدلیه 

یا با توپ و تشر درست میشه 

یا با زبونبازی و زیرپوستی لوس کردن بچه ها واسش 

چه مرگشه این مرد ؟؟؟؟ نکنه بچهای برادرش از خودشن مرتیکه اعصابم بهم ریخت لون بچها پسفردا هزارتا مشکل ...

بخدا قبلا بچه های من کوچیک بودن خود جاریم نامزد بود هنوز نگو جاریم رفته به دوست مشترکمون گفته بدم میاد شوهرم به بچه های برادرش اهمیت بده حالا شوهر من کاسه ی داغ تر از آش شده یعنی هردقیقه پامیشه دنبال اون بچه که مبادا خراب کاری کنه 

سر سفره میگیره بغلش حتی اگه غذا خوردن سختش باشه ولش نمیکنه

۳ سالشه ربطی به سن نداره بچه های خودمم اونقد بزرگ نیستن احتیاج دارن با باباشون وقت بگذرونن مخصوصا تو ...

نه ربط نداره باید وقت بزاره ولی بعضی مردا فقط ذوق بچه کوچیک دارن

اگ منطقی باهاش حرف بزن بگو بچها گفتن بابا دوستمون نداره

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
بیشتر ببینید