2777
2789
عنوان

حرفای شیما کاتو‌زیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 140 پست
بنده خدا شیما. از هیترم شانس نیوورد 😁

توی کل دنیا حرف زدن درمورد اشخاص معروف خیلی طبیعیه 

چه بسا کسایی مثل شیما که از طریق تفکراتشون با مردم ارتباط برقرار میکنن

و این نقد کردن حرف هاشون به معنی هیت دادن نیست دوست عزیز

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
توی کل دنیا حرف زدن درمورد اشخاص معروف خیلی طبیعیه چه بسا کسایی مثل شیما که از طریق تفکراتشون با مرد ...

اره طبیعیه که انتقاد هم بهش داشته باشی. ولی طبیعی نیست  که حرف نگفته بذاری تو دهن شیما. 

هیچوقت نگفته فمنیسته. فمنیست ها رو گاهی افراطی هم دونسته تو ایران! 

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره طبیعیه که انتقاد هم بهش داشته باشی. ولی طبیعی نیست که حرف نگفته بذاری تو دهن شیما. هیچوقت نگفته ...

درکل ایشون رو نماد فمینیست بودن در ایران میبینن 

هم بعضی از طرفدارانشون هم مردها!

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
درست ولی به همه اینا هم نمیشه تکیه کرد ..بنظرم واسه همه نیست

من روانشناسی یونگ رو بیشتر از بقیه روانشناسی ها مثه همین شیما و آنیا میپسندم

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

👏بله اگه امکانش هست معرفی کنید

این کانال خیلی جامع هست و زیاد حالا وقت کردین هرکدوم دوست داشتین ببینین به من خیلی کمک کرد هنوز نصف بیشترین هم مونده گوش بدم

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

درکل ایشون رو نماد فمینیست بودن در ایران میبینن هم بعضی از طرفدارانشون هم مردها!

مردم ایشونو نماد فمنیست میبینن چون حق زنان رو یادآوری میکنه و در راستای گرفتنشون صبحت میکنن ، یه جور تفکر عمومی که به صورت کلی این موضوع رو در نظر گرفتن

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟!

بیشتر ببینید
این کانال خیلی جامع هست و زیاد حالا وقت کردین هرکدوم دوست داشتین ببینین به من خیلی کمک کرد هنوز نصف ...

ممنون 🤍

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟!

بیشتر ببینید

ایشون دوغگو به تمام عیاره 

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

من با ۸۰ درصد حرفاش موافقم. بخصوص که معتقده وجودتو هستو نیست تو نباید بذاری تا بقیه ازت راضی باشت و مهم تر از همه انقد تلاش نکنیم مردا تاییدمون کنن خوشگلیمو.. و با احترام معتقدم ۶۰ درصد هیتراشم مردسالارا هستن. چون حرفاش مردسالارهارو میسوزونه.

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلالِ جدیدی که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

یک سری از حرفاش درسته یک سری حرفاش  چرت و پرته

چند وقت پیش ی سری از عکساش در اومد ک  استوریاش دروغ بود  بخاطر همون خیلی هیت میگیره

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید
من روانشناسی یونگ رو بیشتر از بقیه روانشناسی ها مثه همین شیما و آنیا میپسندم

عههه توام علاوه بر شیدا آنیارم دنبال میکنیی🌚

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلالِ جدیدی که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

عههه توام علاوه بر شیدا آنیارم دنبال میکنیی🌚

نه عزیزم گفتم روانشناسی یونگ رو میپسندم تا شیما و آنیا رو