2777
2789
عنوان

حرفای شیما کاتو‌زیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2268 بازدید | 140 پست
برنده = بُرنده منظورم بود نه شکست و پیروزی...زبان تیز و رفتار انتحاری منظورم بود

برای جامعه ای که تا یه بحث منطقی میاد وسط ، حرفای حاشیه دار میزنن و حاضر نیستن یه چیز منطقی رو قبول کنن فقط حرفای تیز و رفتار تیز لازمه واقعا ! این موضوعو چه تو دنیای واقعی چه تو کامنتای پست های مختلف مخصوصا اینستا میتونید ببینید ..

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید
این نظر شما است پس حرف من درمورد کامنت شما است و نه اون کاربر کسی که اینجور باشه رو من میگم لوس ، چو ...

به قولی لُپِ مطلب مهمه 👍

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

در تعادل دقیقا منظورتون چیه بیشتر توضیح بدین لطفا

یعنی بقیه انرژی های زنانش فعال نکرده حالا وقت کردین راجب آرکتایپ زنانه و مردانه مطالب زیاد هست تو تلگرام ببینید.زن باید به وقتش مادر باشه معشوقه باشه دختر باشه مستقل باشه ایشون انرژی آرتمیسش خیلی بالاس یعنی برابری و طرفدار حقوق زنان بهش میگن. 

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

یعنی بقیه انرژی های زنانش فعال نکرده حالا وقت کردین راجب آرکتایپ زنانه و مردانه مطالب زیاد هست تو تل ...

آها متوجه شدم ، بله همه اینا سرجاش ولی زندگی مشترک همون طور که از اسمش مشخصه مشترکه ، یعنی کسای دیگه ای هم هستن که تو زندگی مثل خانواده ، همسر ، فرزند و ... که نقش اصلی زندگی هستن . وقتی این آدما انرژیتونو بی ارزش کنن با توجه به فرهنگ جا افتاده و یسری رفتارهای بد داشته باشن ، به نظرتون میشه به شکل درست از این انرژی استفاده کرد ؟!

بیشتر ببینید
یعنی بقیه انرژی های زنانش فعال نکرده حالا وقت کردین راجب آرکتایپ زنانه و مردانه مطالب زیاد هست تو تل ...

ممنون از اطلاعاتی که دادین 🤍🌱

بیشتر ببینید
آها متوجه شدم ، بله همه اینا سرجاش ولی زندگی مشترک همون طور که از اسمش مشخصه مشترکه ، یعنی کسای دیگه ...

بله باید تقویتش کرد مثلا من انرژی دیمیتر آفرودیت هستیا م پایینه و آرکتایپ غالبم بیشتر آتناهست درحال حاضر رو انرژی هرا و آفرودیتم دارم کار میکنم. زن باید درهر حالت زنانگی خودش رو حفظ کنه و سعی نکنه شبیه مردا رفتار کنه چون بلاخره از کم میاره یه جایی هرچقدر بگه من به مردا هیچ احتیاجی ندارم خودم کافیم یجایی دلش میخواد مادر باشه به کسی تکیه کنه

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

ممنون از اطلاعاتی که دادین 🤍🌱

خواهش عزیزم خواستین کانالهای مفید هم بهتون معرفی میکنم من خودم قبلا خیلی مردانه رفتار میکردم باور میکنی اصلا رقص بلد نیستم و مدت کوتاهیه دارم تمرین میکنم تا انرژی آفرودیتم بالا بره آرایش اصلا نمیکردم تیپ اسپرت الان حداقل یکمی آرایش رو دارم حالم رو خیلی بهتر کرده

نگاه تون جالب بود👌از نگاه آرکتایپی، شیما آرتمیس بالایی داره حتی ارایش زیاد و تیپ و استایلش، نشون از ...

ممنونم

من تو مهمونی خانوادگی پرتقال پوست نمی کنم که دوتا کنایه هم به شما بزنم ، اهل غیر مستقیم حرف زدن هم ن ...

نه عزیزم طرز تایپ کردنتون خوب نبود احتمالا سو تفاهم شد برام 

اما اتفاقا صحبت در رابطه با مسائل این چنینی به اندازه صحبت درمورد پتاسیم و منیزیم سواد میخواد، چه بسا بیشتر

چون واقعا مسئله حیاتی هست 

و اینکه من به فمینیسم اشاره کردم چون صرفا خودشون یا شاید طرفدار هاشون شیما کاتوزیان رو یک فمینیست میبینن

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
البته این کاربر که براش ریپلای کردین خیلی منطقی هستند ...مدتی هست کامنت هاشون را دیدم.مبادی ادب و اح ...

لطف دارید🌱❤️

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
درسته ++ حرف و نصیحت بار مسئولیتش زیادهولی شما در نظر بگیر وقتی تو جامعه انقدر زن دسته دوم در نظر گر ...

این حرف ها تاثیر گذاره ولی نه به این شیوه و تفکرات غلط 

بیشتر ببینید
بله باید تقویتش کرد مثلا من انرژی دیمیتر آفرودیت هستیا م پایینه و آرکتایپ غالبم بیشتر آتناهست درحال ...

درست ولی به همه اینا هم نمیشه تکیه کرد ..

بنظرم واسه همه نیست

بیشتر ببینید
خواهش عزیزم خواستین کانالهای مفید هم بهتون معرفی میکنم من خودم قبلا خیلی مردانه رفتار میکردم باور می ...

👏

بله اگه امکانش هست معرفی کنید

بیشتر ببینید