2777
2789
عنوان

حرفای شیما کاتو‌زیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2268 بازدید | 140 پست
منم دلیل نفرت بقیه رو ازش نمیفهممواقعا موفقه و بنظرم حرفا های خوبی میزنه

دلیلشون اینه زنا قدرتی نداشته باشن ، از حقشون بگذرن و همه واسه بقیه زندگی کنن :)

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید
این حرفا صرفا پایه و اساس نداره ن منبع علمی و معتبر !و برای همه جوابگو نیست و خیلی هاش اغراقه و در ا ...

عزیزم اینکه حقوق زنان پایمال شده و یکی داره این موضوعو مطرح میکنه کجاش نیاز به منابع علمی داره ؟

اغراق به نظر میرسه چون محدودیتا از این سمت خیلی بیشتره

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان به ناشناسم سر زدم به من گفتن کاربری چندم شما اون شخص حسادتش نسبت به شما از سرتاسر کلماتش میبار ...

ببخشید من با تاخیر پیام را دیدم‌

ممنونم از لطف تون و حسن ظن تون😍😍🙏🙏

بله اینها دائما رصد میکنن و وقت میذارند.خدایی جنگ بیهوده میکنن چون من در زندگی شون نباید اینقدر اهمیت داشته باشم که تمام فکرشون آسیب یا زخم به من باشه...تازه فکرم میکنن آسیب رسانن اما وقت با ارزش خودشون را هدر میدن ...میتونن با تمرکز روی خودشون شکوفا بشن اما...

در هر صورت🤝

ارادت😘

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ببخشید من با تاخیر پیام را دیدم‌ممنونم از لطف تون و حسن ظن تون😍😍🙏🙏بله اینها دائما رصد میکنن و وق ...

اختیار دارید❤️🌱

به هرحال کسی که راه رو درست میره و حرف های امید بخش و منطقی میزنه همیشه دشمنانی داره که بخوان متوقفش کنن

سلامت باشید🧡✨

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
اختیار دارید❤️🌱به هرحال کسی که راه رو درست میره و حرف های امید بخش و منطقی میزنه همیشه دشمنانی داره ...

بزرگوارید🙏🙏

ممنونم از شما🧡🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بزرگوارید🙏🙏ممنونم از شما🧡🙏

❤️🌱

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید