2777
2789
عنوان

حرفای شیما کاتو‌زیان

2268 بازدید | 140 پست

انقد که زیر پستای مختلف میگن شیما خودش زندگیش خوب نیست میخواد زندگی بقیه هم بد شه ، داره کانون خانواده رو نابود میکنه ، حرفاش ضد مرده و ... ؛ رفتم یسری از کلیپاشو دیدم ولی همچین چیزایی رو تو کلیپاش ندیدم ..

البته خودم معتقدم نباید تمام کمال به حرف کسی مخصوصا بلاگرا گوش کرد ، ولی بنظرتون چرا انقد مردم جبهه میگیرن در برابرش و اون حرفا رو میگن ؟؟ بنظرم حرفاش اکثرا درستن چون تو جامعه ثابت شده 

* البته اینم در نظر بگیریم همه جا خوب و بد داره و یسری خانوما هم جنبه ندارن و باعث میشن تر و خشک باهم بسوزن 👀

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید

در تک تک حرفاش چیز بدی توش نیست

ولی در کل داره یه جو پرنسس مانند و آرمانی میسازه که جامعه رو نابود میکنه 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا حرفاش خیلی هم به نفع زناست 

کسایی اینو میگن که طرفدار خانه دار بودن زنا هستن 

منظورم از خانه دار فقط معنی خانه داری نیست کلمه کلیه

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

در تک تک حرفاش چیز بدی توش نیستولی در کل داره یه جو پرنسس مانند و آرمانی میسازه که جامعه رو نابود می ...

از چه لحاظ ؟ میشه بیشتر توضیح بدین

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید

چون شیما کاتوزیان حرفاش همه روانشناسی زرده 

درواقع حرف هایی که هیچ دلیل و منطقی پشتش نیست رو با استفاده از کلمات قلبمه سلمبه میگه، مردمم خوششون میاد فکر میکنن درست میگه 

هرچند انتقاد هایی هم که بهش میشه زیادیه

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
چند از کلیپاش دیدم درباره قوی بودن دخترا حرف میزد ولی در کل نباید روش حساب باز کرد چون تحصیلاتی ندار ...

البته تحصیلات همه چیز نیست ولی خب بازم حرفاش اکثرا ثابت شده تو زندگی ها

بیشتر ببینید
چون شیما کاتوزیان حرفاش همه روانشناسی زرده درواقع حرف هایی که هیچ دلیل و منطقی پشتش نیست رو با استفا ...

پس چرا تاثیر مثبت داره؟ 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

یسری مردا تحمل شنیدن حقیقتو ندارن 

برای همین دارن پشت سرش حرف میزنن همین

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

چون بلاگرا شورش رو درر اوردن

یک تریبون گرفتن دستشون شدن روانشناس و روانپزشک برای همه یک نسخه میپیچن

من خودم از شیما خوشم نمیاد

کاری به حرفهاش هم ندارم... کلا از شخصیتش خوشم نمیاد

درخواست دوستی نمی‌پذیرم لطفا درخواست ندید☺️ 

یه سری از استوریاش فیک بود بعدا معلوم شدحرفاشم ک چرت و پرت

کدوم استوریاش ؟ ندیدمشون

حرفاش چرا ؟ دلیلتونو بگید

بیشتر ببینید
از چه لحاظ ؟ میشه بیشتر توضیح بدین

توضیحش مفصله

درکل توصیه میکنم تا سواد کافی از رابطه و جامعه و فرهنگ پیدا نشده بهتره حرفاشو گوش ندید

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بیشتر ببینید