2777
2789
عنوان

خانوما با این شرایط خونه خانواده همسرتون میرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 92 پست
من تو دلم خیلی از دستشون ناراحتم بابت فرقای زیادی که خیلی میزارن این کارشونم بیشتر ناراحتم کرد

هرچقد بیشتر حساس بشی بیشتر متوجه تبعیض میشی شاید اونا عادی باشن و چون تو حساسی همه چیو به خودت بگیری.ماهم انقد عموم اینارو باماشین بردیم اینور اونور که یجابااسنپ بریم هم زن عموم یبار تعارف هم نمیکنه که حداقل پول اسنپشو خودش بده انگار ماموظفیم. یابریم جایی قهرمیکنن که ماماشین نداریم مارونمیبرین بیان مسافرت هم نهایت دوتاپفک وچیپس میخرن.خودشون متوجه نیستن ولی واقعا این رفتارزشته

ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم باشم بهم برمیخوره ولی واسه اینکه فکر بد نکنن میرم وخودم وبه اون راه میزنم والکی خوشحال اینارومامانم یادم داده 😂

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

من از خدامه برن به ما نگن. مطلقاً به آدم خوش نمیگذره علی الخصوص اگه شوهر آدم هم بیشتر وابسته شون باشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بیشتر ببینید

اره بابا برو 

ما هم مسافرتامون همش دوتایی بوده تاحالا فقط یکی دوبار با دوستامون رفتیم چون راحت تریم ب کسی تعارف نمیزنیم و عادیه 

اوناهم برن ب ما نگن ما ناراحت نمیشیم بیخیال بابا 

اخه خیلی ناراحتم اینجوری فکر نمیکنه که محلش ندادم اما باز اومد خونمون

نه فک میگنن خودشون براشما مهم نیستن

به روخودت نیار

فک نگنم اگرمیرفتی خوش میگذشت با اونابهترکه نرفتی

شایدم اونابهشون بدگذشته پشیمونن باهم رفتن

بهرحال بی تفاوت باش ،، 

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
من از خدامه برن به ما نگن. مطلقاً به آدم خوش نمیگذره علی الخصوص اگه شوهر آدم هم بیشتر وابسته شون باش ...

آره بعضی جاها اذیت میکنن

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
منم باشم بهم برمیخوره ولی واسه اینکه فکر بد نکنن میرم وخودم وبه اون راه میزنم والکی خوشحال اینارومام ...

چرا پس همه گفتن ناراحت نشدن من خیلی ناراحت شدم از جاریم نه چون اونا وظیفه ندارن از خانواده همسرم

ببخشید چرا باید ناراحت بشید 

دو تا خانواده مستقل ب هر دلیلی باهم رفتن مسافرت مگه هر کی هر جا بره تو فامیل باید ب شما خبر بده

من الان خودمون بخاییم جایی بریم اصلا ب هیچ کدوم از خانواده ها نمیگم  

تازه اگر نری میگن طرف از حسودیش نیومده برو گرم خوش و بش کن احوالشون و بپرس  

قطع رابطه کامل کردن اشتباهه

آره میرفتم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید