2777
2789
عنوان

خانوما با این شرایط خونه خانواده همسرتون میرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 92 پست
واقعا؟بابت کارهای دیگه ایم وفرقای دیگه ایم که گذاشته خیلی ناراحتم

اصلا بروز نده بخصوص جلوی جاری!

حالا ب مادرشوهر در لفافه گله کن ولی ب جاریت اتو نده 

اون غصه خور تو نیست بیشتر دلش خنک میشه ک چزونتت

همیشه یادت باشه حتی اگ از طرف متنفر بودی تو روش بخند نزار پی ب احساسات درونیت ببره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا ابن قضیه قابل درک نیست واستون ک بنا به هر دلیلی آدما حق انتخاب دارن...اگه اون فک میکنه با مسافرت رفتن با جاری شما و نکفتن این موضوع له شما ینی داره شمارو بی محل میکنه دیگه مشکل از سطح فکر و شعوره اون آدمه.تو چرا باید خودتو آزار بدی وایه رفتارا و فکرای آدمای دیگه...چ نیازی هست اونا چیزی بگن...شما تفریح خودتو بچین با همسرو اگه بچه ای داری...خونه اوناهم خیلی معمولی برو و برگرد...دیگه هر نوع فکری اون میخواد بکنه ب خودش مربوطه

منم بودم ناراحت میشدم . ولی بخاطر شوهرت برو .‌چون بعدا آدم بده تو میشی .‌ اصلا از سفر نپرس

دقیقااا من خیلی ناراحت شدم خیلی ما ماشین نداریم که جایی بریم اما اونا دارن حداقل میتونست مادرشوهرم یه تعارف کنه به ما

دقیقااا من خیلی ناراحت شدم خیلی ما ماشین نداریم که جایی بریم اما اونا دارن حداقل میتونست مادرشوهرم ی ...

بله باید تعارف میکرد . مخصوصا که وسیله هم نداشتید خودتون برید .‌

بنظرم ناراحتیتون بیجا هست شاید برادرشوهرت پدر مادرشو برده سفر؟یکم توقعاتمون رو بیاریم پایین دفعه بعدی هم شما با پدرشوهر مادرشوهرت برین سفر.واقعا زشته عیددیدنی نریم خونه پدرمادر چون رفتن مسافرت حالافکرشو بکن برن توفامیل بگن بخاطر مسافرت عروسمون قهرکرده

ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱
بنظرم ناراحتیتون بیجا هست شاید برادرشوهرت پدر مادرشو برده سفر؟یکم توقعاتمون رو بیاریم پایین دفعه بعد ...

من تو دلم خیلی از دستشون ناراحتم بابت فرقای زیادی که خیلی میزارن این کارشونم بیشتر ناراحتم کرد