2777
2789
عنوان

خانوما با این شرایط خونه خانواده همسرتون میرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 92 پست

وا شاید دلش نخواد با شما بره

گناه که نکرده

این کجاش بی احترامی هست

گناه نکرده که مادرشوهر شده حق انتخاب داره

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

دو تا خانواده دیگه با هم رفتن مسافرت؛ تو با شوهرت دعوا کردی. به نظر خودت منطقیه؟

من نمیتونم بگم بیش از حد حساسی چون هرکس شرایط و روابط خودشو داره ولی در مورد عملکرد کلیت، فقط به خودت ضرر میزنی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از طرف کسی که سابقه مسافرت با قوم شوهر داره..اصلا خوش نمیگذره..‌یه بار دوتایی بی خبر برید مسافرت تا ...

پروفایل و اسمی که گذاشتید اصلا به رفتارتون نمیخوره

بهتره منشمون‌ هم مثل اونا باشه

واقعا اینجوری شما میگید بذر کینه رو تو دل بنده خدا داری میکاری

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

شما خودت هرجا گیری زنگ میزنی به مادرشوهر باهات بیاد؟ قطعا نه. پس ا‌ونا هم وظیفه ای ندارن که بخوان به شما بگن

هرکس با هرکسی و هرجایی دوست داشت میتونه بره

چرا ما باید فکر کنیم مادرشوهر وظیفه اش اینه که ما رو در جریان بذاره و حتما تعارف کنه و ما رو با خودش ببره؟؟

شما خودت هرجا گیری زنگ میزنی به مادرشوهر باهات بیاد؟ قطعا نه. پس ا‌ونا هم وظیفه ای ندارن که بخوان به ...

عزیزم هرجابره من ناراحت نمیشم اینکه با جاریم رفته به ما تعارف نکرده ناراحت شدم امیدوارم متوجه منظورم شده باشین

عزیزم هرجابره من ناراحت نمیشم اینکه با جاریم رفته به ما تعارف نکرده ناراحت شدم امیدوارم متوجه منظورم ...

بازم فرقی نداره

شما که نمیتونی واسه بقیه تعیین تکلیف کنی

اونا دوست دارن اینطوری سفر برن

شما هم با هرکس دوست داری سفر برو بقیه حق نظر و ناراحتی ندارن 

اره عزیزم، میرم و اصلا هم ناراحت نمیشم

خوب بعضی ها بیشتر باهم مچ هستن معنی اش این نیست که تو بدی 

خودتم ممکنه خیلی هارو دوست داشته باشی اما با بعضی هاشون ترجیح بدی مسافرت بری

من عید دیدنی میرم، اونم با روی خوش

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید