2777
2789
عنوان

مرد می‌تونه به خاطر بچه زنشو طلاق بده❓❓❓🙄☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 45 پست
چی بگم که هرچی بگم دردم رو بیشتر میکنه

به ما نگو .به تراپیست بگو 

ادم از نشستن توی یه جا به هیچ مقصدی نمبرسه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم

چی توصیه کردن

چند جلسه رفتی 

ارجاع به روان پزشک دادن؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
یعنی متوجه نشدی داره تهدیدت میکنه این فقط یه تهدید هست عملی نمیشه

طلاق شاید تهدید باشه ولی تهدید بزرگتر حرفاشون هست که زدن

بیشتر ببینید
واقعا ؟؟حتی اگه حق طلاق با خانم باشه؟

اینکه حق طلاق با خانم باشه دلیل بر این نیست حق طلاق از اقا صلب بشه که..

در صورتی که خانم حق طلاق داشته باشه یعنی هم خانم می تونه درخواست طلاق بده هم اقا..

اقاهم می تونه همیشه بدون هیچ دلیلی زنو طلاق بده

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید
در واقع هنوز هم حق طلاق با مرد هست فقط خانم از طرف مرد وکالت داره خودشو طلاق بده

بله حق طلاق در حقیقت حق وکالت هست 

و توی اونم مرد داره طلاق میده

بیشتر ببینید

اونکه مرد میتونه بدون هیچ دلیلی و حتی غیابی طلاق بده 

ولی توام بگو تا هفت که بامنه هفت تا ۹ با تویه بقیشم خودش تصمیم میگیره کجا باشه توام بترس دوتامونو باهم از دست بدی چون بچه از مادرش نمیگذره👎

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید

اگه استاتر جدا از بحث طلاق میگفت بچه م رو میزنم سیل فش و نفرین ها و اینکه شما مادر نیستی مادر نباید به بچش بگه بالای چشمت ابرو هست روانه میشد  

حالا استاتر واقعا چقدر با بچت تندی میکنی که همسرت میخواد با تهدید طلاق مانعت بشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بیشتر ببینید

ولی حق هر بچه ایی هست ک کنار والد سالم از نظر روانی رشد کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

اسم طلاق را همینجوری میاره ولی شما هم اخلاقتون را پای اینکه ذاتیه نذارید، اصلا این حرف درست نیست، پدر و مادر بچه را خودشون وارد این دنیا میکنند پس حق این جمله را ندارند. 

چیزهایی که باعث اعصاب خوردیت میشند را حل کن، شما دارید به ضعیفتر از خودتون زور میگید و اینحوری اون استرس و اعصاب خوردی که از موضوعی قوی تر میاد را روی بچه خالی میکنید.