2777
2789
عنوان

چرا به من نگفته

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 51 پست
در واقعیت هیچ کاری از دستم برنمیاد اونوقت.چون همسرمم حق نداره تو ارث پدری من دخالتی کنه .بعضی دخالته ...

اون خونه رو نصفش با حقوق شوهر من ساخته شده ، ولی با این حال من روش هیچ طمعی ندارم چون خواهراش مجردن و اونجا زندگی میکنن ، در اصل ما به طور عرفی سهمی ازش نداریم اگر چه قانونی چرا

در واقعیت هیچ کاری از دستم برنمیاد اونوقت.چون همسرمم حق نداره تو ارث پدری من دخالتی کنه .بعضی دخالته ...

بله درسته ولی این اقا با درآمد خودش این خونه رو خریده و...خانمش حق داشت بدونه....جریان توضیح میدادومیگفت شمابی طرف بمونین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون خونه رو نصفش با حقوق شوهر من ساخته شده ، ولی با این حال من روش هیچ طمعی ندارم چون خواهراش مجردن ...

خب زیزم اگر اینجوریه بله حق داری.تو از اول واقعیت رو نمیگی بعدیهو رو میکنی نصف خونه مال همسرمه.

بله حق داری ناراحت شی و حتما حتما پیگیر باش و حقتونو بگیر وبه شوهرت بگو با اینکه نصف خونه مال خودته چرا کلا زدی به اسم خاهرات؟  چون بعدا نمیتونی هیچ ادعایی داسته باشی و اونا کلا سهم الارث میکنن و برمیدارن و این حق الناس هست 

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
بله درسته ولی این اقا با درآمد خودش این خونه رو خریده و...خانمش حق داشت بدونه....جریان توضیح میدادوم ...

بله منم الان همینو گفتم بالاتر.قضیه کلا فرق کرد.نگفته بود نصف خونه مال شوهرشه

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
خب زیزم اگر اینجوریه بله حق داری.تو از اول واقعیت رو نمیگی بعدیهو رو میکنی نصف خونه مال همسرمه.بله ح ...

اون خونه رو همسرم نصفشو با حقوق خودش تو مجردی ساخته ولی در اصل مال خواهراش هست و برادر مجردش ، منم با این قضیه مشکلی ندارم 

اون خونه رو همسرم نصفشو با حقوق خودش تو مجردی ساخته ولی در اصل مال خواهراش هست و برادر مجردش ، منم ب ...

خب عزیزم حالا که اینقدر خوبی و برات مهم نیست به نطرم دیگه کاری نداشته باش‌فقط بهش بگو کاش منم در جریان کارت میزاشتی همین.

بله منم الان همینو گفتم بالاتر.قضیه کلا فرق کرد.نگفته بود نصف خونه مال شوهرشه

شوهرم تو متاهلیش هم هوای خواهراش رو داره به شدت ، حالا شما فکر میکنید اون میاد خونه ای که خونوادش توش زندگی میکنن رو ازش میگیره ، با این که منم هیچ وقت چنین توقعی نداشتم ، چون این دیگه نهایت بی شرفی هستش

شوهرم تو متاهلیش هم هوای خواهراش رو داره به شدت ، حالا شما فکر میکنید اون میاد خونه ای که خونوادش تو ...

خب عزیزم تا اخره عمرشون که قرار نیست مجرد بمونن و اونجا زندگی کنن.به هر حال یه روزی میرسه که باید اون خونه تقسیم شه و اونوقته که سره سوهرت بی کلاه میمونه.که البته بازم نمیتونی کاری کنی فقط گفتم که زیادم سادگی و مهربونی نکنی