2777
2789
عنوان

چرا به من نگفته

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 51 پست
متاسفانه من نمیتونم چیزی رو ازش قایم کنم همه چی را با جزئیات همیشه می‌ذارم گفت دستش

خودمم همینم اصلا پنهانکاری و دروغ بلد نیستم ولی بدل نگیر شاید خواهرش ازش خواسته ب کسی نگه ک ب گوش بقیه خوار برادرا نرسه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخالتی نکردم فقط ناراحتیم رو عنوان کردم و هزار سوال تو ذهنم

عزیزم اینجا هیچکس بهت حق نداد

اما طبق روال رابطتون که میگید عادت ندارید چیزی از هم پنهون کنید و براتون حای سواله میتونید بدون دعوا ازشون بپرسید درواقع پایه ی یه رابطه همینه

ولی خب حتما اگر که چیزی رو از شما عادت ندارن منهون کنن

دلیل خاص خودشونو داشتن و جای نگرانی نیست برای شما

خانمهایی که میگین دخالت نکن وصلاح ندونسته اگه این مورد واسه خودتون هم پیش میاد این حرف ومیزنین😐

بله.ارث پدری موضوعش متفاوته و هیچ کس حق دخالت نداره

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
این نوع رفتار علاوه بر ناراحتی من باعث بی اعتمادی میشه ، باعث میشه منم در آینده یه چیزایی رو ازش پنه ...

خب عزیزم شما از الان هم قاضی شدی هم حکمش رو صادر کردی.

بهتر نیست به جای اینکه تصمیم بگیری این روال پنهانکاری رو ادامه بدی و به قول خودت نهایتا یه رابطه ناسالم ایجاد بشه، صمیمی و صادقانه احساست رو از این موضوع بهش بگی و دلیلش رو بپرسی؟

بعدم بهش اطمینان بده که دغدغه ت اون خونه نیست و فقط دوست نداری چیز پنهان و قایمکی بینتون باشه.

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخالتی نکردم فقط ناراحتیم رو عنوان کردم و هزار سوال تو ذهنم

دلیلشو از خودش بپرس

پیش خودت پیش داوری و قضاوت نکن 

نزارم هیچوقت هیچ حرفی تو دلت بمونه

بهش بگو که چشمداشتی به خونه نداری اما از مخفی کاریش ناراحتی

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید
عزیزم اینجا هیچکس بهت حق نداداما طبق روال رابطتون که میگید عادت ندارید چیزی از هم پنهون کنید و براتو ...

نمیدونم والا ، این اصل رابطه است ، اگر تو مسأله به این مهمی ازم پنهون کرده ، واقعا دارم به خیلی چیزها تو رابطمون شک میکنم

دلیلشو از خودش بپرسپیش خودت پیش داوری و قضاوت نکن نزارم هیچوقت هیچ حرفی تو دلت بمونهبهش بگو که چشمد ...

خیلی تو داره نمی‌خواسته بگه که نگفته ، نمیتونم ازش بخوام چون میدونم توجیه الکی میکنه

خب این اقا ازاین ارث سهم داره که سهمش براخانومش هم هست....اگه خواهرشوهرات سهمت وبکشن بالا بازم این ح ...

این آقا نصف خونه رو با پول خودش ساخته ، منم طمعی ندارم روش خدا شاهده 

خب این اقا ازاین ارث سهم داره که سهمش براخانومش هم هست....اگه خواهرشوهرات سهمت وبکشن بالا بازم این ح ...

در واقعیت هیچ کاری از دستم برنمیاد اونوقت.

چون همسرمم حق نداره تو ارث پدری من دخالتی کنه .

بعضی دخالتها برای ارث چه خونهایی به پا کرده تو حانواده ها.

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
خب عزیزم شما از الان هم قاضی شدی هم حکمش رو صادر کردی.بهتر نیست به جای اینکه تصمیم بگیری این روال پن ...

خودش می‌دونه چشم داشتی ندارم به اون خونه ، دلیلشو ازش پرسیدم چیزی نگفت