2777
2789
عنوان

چرا به من نگفته

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 51 پست
از طرف اونا که چیزی نبوده ، از چشم من نمیدیده که عنوان نکرده

به خودت نگیر.. منم یاشم چیزی نمیگمم. چون تنها عضو متاهل اون خانواده خودم بودم و نقش بزرگتر رو هم داشتم نسبت به خواهر و برادارم.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

خب عزیزم تا اخره عمرشون که قرار نیست مجرد بمونن و اونجا زندگی کنن.به هر حال یه روزی میرسه که باید او ...

چرا دو تاش گفتن اصلا ازدواج نمی‌کنیم ، تا آخر عمرشون اونجا میمونن ، ربطی به سادگی نداره الان که نمیشه بیرونشون کرد ، بعدا هم شوهرم بهشون میبخشه ،چیزی هم دست من نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله ، هیچ مسأله خاصی که بخوام ازش پنهون کنم نبوده ، ولی در کل همیشه همه چی رو بهش میگم

زندگی مشترک یعنی چیزی که بین شما دونفره مشترکه. ربطی به خانواده‌هاتون نداره. 

بزرگترین اشتباهت همینه که اجازه میدی شوهرت از مسائل خصوصی و داخلی خانواده‌ خودت مطلع بشه. 

اینطور که مشخصه شوهرت این کارو انجام نمیده. شما هم یه تغییر رویه داشته باش. وگرنه یه روزی میرسه که پشیمون میشی. 

زندگی مشترک یعنی چیزی که بین شما دونفره مشترکه. ربطی به خانواده‌هاتون نداره. بزرگترین اشتباهت همینه ...

خانوادم مسایل داخلی و خصوصی خاصی ندارن که بخوام پنهان کنم ، شوهرم هم  آدمی نیست که اگر چیزی از خانوادم بشنوه یا ببینه بخواد سواستفاده کنه  در این مورد کاملا قابل اعتماد هستش ، در مورد مسائل خانوادش هم مسایل رو به من میگه با این که به خاطره مریضی برادرش و مجرد بودن خواهرانش مسایل زیاد دارن ،منم هرگز نشده بزنم تو روش ، فقط این مورد رو پنهون کرده که خیلی برام جای سوال هست