2777
2789
عنوان

نامزدم یهو بهم گفت مگه نماز نمی‌خونی لاک زدی

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 51 پست
همینو یاد گرفتید مردم از دین زده نکنید مردم هرکاری میخان میکنن فقط باید به نفعمون باشه که حرف خدارو ...

وقتی طرف لاک بزنه بعد برای نماز پاکش کنه دیگ چ اشکالی داره

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
طبق تجربه خودم میگم ، یذره دیوانن حالا اگه مذهبیه که هیچی ولی اگه تو خط عرفان و انرژی و نمیدونم اینج ...

نه مذهبیه خودمم اینجوریم آخه مشکلی از این لحاظ پیش نمیاد 😁 فقط یهو میزند تو ذوق آدم کاملا قاطع 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یک عمر قراره با هم زندگی کنید اگه از الان با هم کنار نیاین نمیشه که.مذهبی باید با مذهبی ازدواج کنه بعضیا کلا هر کاری کنی سریع میگن مگه تو نماز نمی‌خونی مگه روزه نیستی مگه یه روز قرار نیست بمیری مگه آخرت رو قبول نداری پیر میشی با اینجور آدما 

البته نامزد شما خرافاتیه بیشتر

همینو یاد گرفتید مردم از دین زده نکنید مردم هرکاری میخان میکنن فقط باید به نفعمون باشه که حرف خدارو ...

مگه چکار کردن؟ 

لاک زدن و حتی برای نماز هم قراره پاکش کنن، این کجاش ایراد داره

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
اتفاقا کاملا علمی گفته ی غسل اگر از کسی عقب بیفته چاکرا بسته میشه و راه های غلبه اجنه باز میشه

پس یعنی الان اونایی که مسلمان نیستن و غسل نمیکنن همه چاکراهاشون بستس و اجنه توشون یه قل دو قل بازی میکنن؟؟؟

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
نه مذهبیه خودمم اینجوریم آخه مشکلی از این لحاظ پیش نمیاد 😁 فقط یهو میزند تو ذوق آدم کاملا قاطع

خب اگه اینجوریه که خیلی خوبه 

مردا همینجورین بلد نیست احتمالا طرز رفتار با دختر رو و شاید زیاد ارتباط نداشته با دخترا بخاطر همینه حالا یدفعه دیگه گفت همینو بگو که واسه تو خوشگلشون کردمو اینا 

اگه دوست داشتی یه صلوات برای شهدای غواص بفرست😔 لطف حسین ما را تنها نمی‌گذارد. گر خلق وا گذارد، او وا نمی‌گذارد.💕 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  . کاربری دست ۲ نفر

بیشتر ببینید
باورم نمیشخ یکی کلمه علم و چاکرا و جن رو تو یه جمله به کار برد 😂😂😂😂

🤣🤣🤣

شما حق نداری کسیو بخاطر قد و وزنش مسخره کنی چون خودش توی انتخابش نقشی نداشته ولی اون حق داره شما رو بیشعور خطاب کنه چون کاملا دست خودتونه.

دل خوشی دارید زندگی خصوصیتونو تو نینی سایت میگید🚶‍♀️

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

بیشتر ببینید