2777
2789
عنوان

نامزدم یهو بهم گفت مگه نماز نمی‌خونی لاک زدی

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 51 پست

اگر مذهبی نیستی یخورده بیشتر فکر کن چون بعدا مدام میخواد گیر بده نماز نخوندی 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نماز خرافاته؟؟؟

میگه لاک چاکراهارو میبنده

استارتر نمیخوام خدای نکرده به حرفم گوش کنی تو رابطتتون تاثیر بذاره اما آدمایی که تو فاز چاکرا و انرژی و .. اینان خصوصا پسر جالب نیستن و یذره کم دارن

اگه دوست داشتی یه صلوات برای شهدای غواص بفرست😔 لطف حسین ما را تنها نمی‌گذارد. گر خلق وا گذارد، او وا نمی‌گذارد.💕 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  . کاربری دست ۲ نفر

بیشتر ببینید
اتفاقا کاملا علمی گفته ی غسل اگر از کسی عقب بیفته چاکرا بسته میشه و راه های غلبه اجنه باز میشه

بابا یه لاک این حرفا رو نداره(میتونه موقع غسل پاک کنه) تروخدا انقد سخت گیری نکنید که مردمو از اسلام زده کنید

شما حق نداری کسیو بخاطر قد و وزنش مسخره کنی چون خودش توی انتخابش نقشی نداشته ولی اون حق داره شما رو بیشعور خطاب کنه چون کاملا دست خودتونه.

اگر مذهبی نیستی یخورده بیشتر فکر کن چون بعدا مدام میخواد گیر بده نماز نخوندی

نه گلم من خودم نماز میخونم 

واقعا لاکو واسه تنوع میزنم نصف روز پاک میکنم

ولی در کل لاک دوست دارم  

بابا یه لاک این حرفا رو نداره(میتونه موقع غسل پاک کنه) تروخدا انقد سخت گیری نکنید که مردمو از اسلام ...

همینو یاد گرفتید مردم از دین زده نکنید مردم هرکاری میخان میکنن فقط باید به نفعمون باشه که حرف خدارو گوش کنیم 

چرا از چه لحاظ

طبق تجربه خودم میگم ، یذره دیوانن حالا اگه مذهبیه که هیچی ولی اگه تو خط عرفان و انرژی و نمیدونم اینجور چیزا یکم بیشتر فکر کن ، اخه یجور سبک فکر خاص دارن که از نظر من کاملا چرت و پرته و وسواس فکریه بیشتر 

اگه دوست داشتی یه صلوات برای شهدای غواص بفرست😔 لطف حسین ما را تنها نمی‌گذارد. گر خلق وا گذارد، او وا نمی‌گذارد.💕 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  . کاربری دست ۲ نفر

بیشتر ببینید

من با آدم های این شکلی نمیتونم زندگی کنم 

به سه دلیل 

دلیل اول اعتقاد به چاکرا و اینجور خرافات 

دلیل دوم مذهبی افراطی 

دلیل سوم نظر بی ربط دادن درمورد هرچیزی!

البته توی نظر شما تاثیر نذاره حرفم

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید