2777
2789

هروز به رفیق فابم پیام میدادم و حرف میزدیم دیروزو گفتم پیام ندم خودش پیام بده اول ولی هیچ پیامی نداد🥲 ینی اصلا نگرانم نشده بگه کجاست چرا نیست؟؟ با هم رفیق صمیمی هستیم چرا یبارو ک من هیچی نگفتم اون دیگه پیام نداد😭 دیگ اصلا کل دیروزو آنلاین نشدم ینی نگرانم نشده بگه این ک هروزو بود چرا امروز نیست💔 ینی ممکنه امروز پیام بده؟؟ چطوری رفتار کنم😭؟؟

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

از هیچ کس انتظار نداشته باش همیشه هم در دسترس بقیه نباش

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه بیشتر از ۷ ساله که همو میشناسین نمیدونم چرا همچین کرد🥲

من با رفیق ۱۵ ساله هم اینجوری نیستم مثل تو 

ولش کن بذار هر کار دلش میخواد بکنه چرا باید نگرانت بشه؟ مگه بچه ای

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید
من با رفیق ۱۵ ساله هم اینجوری نیستم مثل تو ولش کن بذار هر کار دلش میخواد بکنه چرا باید نگرانت بشه؟ م ...

وا خب ینی شما هروزو با یکی حرف بزنی بعد یه روز ببینی نیست نگرانش نمیشی؟؟ ینی با خودتون نمیگین شاید طرف مرده باشه شاید اتفاقی براش افتاده باشه ک امروزو نیست😭

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

منم همینکارو کردم.. وقتیم بهش گله کردم اومد گفت تقصیر خودته و الان چندماهی هست همه چیز بینمون تموم شده

این لینک دعوت منه برنامه میلی، خیالتون راحت معتبره خودم برداشت داشتم اگه خواستید نصب کنید ممنون ازتونhttps://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-s8mom

هررر روووز؟! 

من اگه کسی هر روز بهم پیام بده بلاکش میکنم حتی مامانم 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
وا خب ینی شما هروزو با یکی حرف بزنی بعد یه روز ببینی نیست نگرانش نمیشی؟؟ ینی با خودتون نمیگین شاید ط ...

نه والا . نمی گیم. برای جی یکی یگ روز نبود حرف بزنیم فکر کنیم مرده؟ شاید داره نفسی می کشه. هر روز ارتباط یکم زیاد نیست؟

وا خب ینی شما هروزو با یکی حرف بزنی بعد یه روز ببینی نیست نگرانش نمیشی؟؟ ینی با خودتون نمیگین شاید ط ...

مردم هزار تا مشکل دارن به این چیزا فکر نمی کنن 

یه جاهایی آدم باید خودش قدر خودشو بدونه وقتی اینجور آدمیه که نگرانت نمیشه نباید هر روز بهش زنگ بزنی جایگاه تو بدون 

بیشتر ببینید
حالا لازم نیست آدم هر روز با دوستش در تماس باشه ..شاید طرف وقت نداره.... خانواده و کار و فامیل و ... ...

نه اون هردقیقه آنلاینه منم بهش پیام میدادم حرف میزدم توی شبکه‌های اجتماعی

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

هررر روووز؟! من اگه کسی هر روز بهم پیام بده بلاکش میکنم حتی مامانم

آخه هر دقیقه آنلاینه منم پیام نمیدادم خودش پیام میداد ولی نمیدونم دیروز چرا همچین کرد😭

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻