2777
2789

سلام بازم من و خواستگارم 

یکماه و نیمه باهاش در ارتباطم 

یعنی بگم همه چیز تا الان خیلی اوکی بوده 

پسر صاف و ساده بی شیله پیله 

با عرضه و کاری 

درآمدش خوبه 

مهربون ،حمایتگر، دست و دلباز، شوخ، زندوست ، با درک، خانوادش خوب، و.......جدا از اینا خیلی خیلی دوسم داره 

محبتشون نشون میده و میگه 

فقط ظاهرش اونطور که باید به دلم ننشسته 

یه آشنایی داریم یبار طلاق گرفته خیلی هم تو اجتماع بوده دوست هم شده ولی میگه نیست پسر درست که بگیر باشه نیست خیلی زیاد هم امروزیه و به خودش میرسه 

یعنی به من می‌گفت یه زن مگه چی می خواد؟ از کجا معلوم اینو رد کنی بعدی ظاهرش خوشت بیاد و این ویژگی هارو نداشته باشه؟ 

اصلا میگفتن مرد باشه و پول داشته باشه و دوسمون باشه و سالم باشه 

بعد تو میگی ظاهر ؟ ملاکات تغییر میکنه و فلان 

یعنی موندم تو بلا تکلیفی 

جدا از حرف های دیگران اصلا اینا با من حرفم نمیزدن

خودم وقتی شناختمش جذب اخلاقش شدم باعث شد بمونم ولی وقتی میبینمش فکر میکنم این چیزی نبود که دوست داشتم وقتی میبینمش برام جذاب باشه 

شما میگید چی درسته؟ لطفا خواهشا دلیل خودتون رو هم بگید 

3 ساله عضو سایتم با کاربری ناشناس اومدم   

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احساس می‌کنی زشته؟ یا فقط برات جذاب نیست ؟

من یه خواستگار داشتم خیلی خیلی قد بلند بود با اینکه پسر خوبی بود ولی هرکاری کردم نتونستم با قدش کنار بیام 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
بیشتر ببینید
احساس می‌کنی زشته؟ یا فقط برات جذاب نیست ؟من یه خواستگار داشتم خیلی خیلی قد بلند بود با اینکه پسر خو ...

نه بنده خدا زشت نیست 

جذابیت نداره برام 

مثلا عکسشو یا خودشو میبینم چجوری بگم اونطور نیست خوشم بیاد 

احساس می‌کنی زشته؟ یا فقط برات جذاب نیست ؟من یه خواستگار داشتم خیلی خیلی قد بلند بود با اینکه پسر خو ...

منم دقیقا داشتم قد خیلی بلند 194

یکی دیگه هم بود قد بلند و هیکلی اون بهتر بود ولی خانوادش دخالت میکردن رد کردم 

نه بنده خدا زشت نیست جذابیت نداره برام مثلا عکسشو یا خودشو میبینم چجوری بگم اونطور نیست خوشم بیاد

منم از این مشکلات داشتم

خیلی درباره اش سرچ کردم 

چندتا هم دوره پیدا کردم که تونست بهم کمک کنه 

توام توی گوگل سرچ کن مثلا به دل نشستن چهره پسر از دکتر حبشی یا دکتر فرهنگ یا روانشناس های مختلف 

یا اگر ایتا داری برات لینک یه دوره بفرستم شاید بهت کمک کنه

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
بیشتر ببینید
منم دقیقا داشتم قد خیلی بلند 194یکی دیگه هم بود قد بلند و هیکلی اون بهتر بود ولی خانوادش دخالت میکرد ...

انتخاب خیلی سخته واقعا آدم میمونه چیکار کنه🥲

بیشتر ببینید