2777
2789
عنوان

واقعا قحطی پسر سالم و خوب اومده❓همه میگن دیوونه ای بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 52 پست

قد و وزنش چجوریه اسی؟ 

استخوون بندیش ظریفه که میگی با ورزش درست نمیشه؟ 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

بیشتر ببینید

باید ببینی به دلت میشینه یا ن 

من ی خاستگار داشتم همه میگفتن زشته ولی به چشم من خوشگل بود 

خلاصه بهت بخام رک بگم خانواده و اخلاقو دینو مذهبو اینکه ادم رفتو امدی هستو نیستو اینارو در نظر بگیر اگر از هر نظری خوب بود از نظر ظاهری هم مردونه و معقول بود رد نکن 

بقول مامانم پسر خوب کمه و خاستگار خوبم کمه

من مثلا برا خودم قد و فیس مردونه داشتن مهمه صرفا دوست ندارم خوشگل باشه، پسر خوشگل برای مردمه ن خودت

باید ببینی طرف به دلت میشینه یا ن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم اشتباه محضه همچین پسری رو از دست بدی از منی کهشرایطم صد درصد مثل خودته و الان فوق العاده راضیم بشنو

ی دهه 60بیش فعال مادر ستا بچه که یکیش هنوز تو دلمه.      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

بیشتر ببینید

عریرم ببین یکس هست پول برا مهم هست ولی قیافه ن یکیم ک قیافه پول مهمه ولی اخلاق زیاد توجه نمیکنه شما یه عمر میخوای باهاش زندگی کنی بهتره عاقلانه رفتار کنی بعد ده سال زندگی قیافه و استخون بندی اقا برای شما تعهد و پول یا اخلاق خوش و حمایت و خوش اخلاقی خوش رویی نمیاره ببین اگه اخلاق خوب داره کار میکنه خانواده خوب داره بهش خیلی خیلی فکروکن اگه قیافش واقعا اذیتت میکنه ک ردش کن چون با دیف پیف کردنم نمیشه زندگی کرد به مشکل میخورین 

منی ک چهارده پونزده سال دارم زندگی میکنم میگم شخصیت خانواده لول خیلی مهمه چه بسا روزی شما برای همین اقای معمولی جوون هم بدین

منم همچین چیزی برام پیش‌اومده فقط نمیدونم الان با کسی هست یا نه اصلا خدا اینجوری هیچ کسو تو راهی نزا ...

من انگشتر دیدم دست چپش احتمالا نامزد کرده خیلی سخته رویاهاتو با اون بچینی دعات فقط اون باشه اما نصیب تو نشه دلگیرم از خدا

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

مشکل ظاهرش چیهرک بگو تا تجربیاتمو بگم

مشکل یا عیبی نداره بنده خدا 

من دوست داشتم همسرم 4 شونه باشه چهره مردونه برام جذابیت داشته باشه 

این خواستگارم 23 سالشه البته اولین بار که دیدمش خیلی بهتر بود فک کنم چون وزن اضافه کرده و من اینجوری شو دوست ندارم 

3 ساله عضو سایتم با کاربری ناشناس اومدم   
قد و وزنش چجوریه اسی؟ استخوون بندیش ظریفه که میگی با ورزش درست نمیشه؟

قدشو دقیق نمیدونم 

من خودم 162 اینا هستم وقتی کنارش راه میرم از من بلند تره ولی حس میکنم کفش پاشنه دار بپوشم هم قد میشم 

نه ظریف نیست 

من برای مرد شونه های پهن دوست دارم البته نه زیادی 

منم دقیقا،خلبانه ،بچه باایمان و اعتقاد،ب شدت باادب و مهربون

ولی سفید و بور و تپله ،نمیتوووونم  هرچی بهانه میارم نمیره

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

نمی‌دونم

من بودم احتمالا قبول میکردم

اخلاق خیلییییییییی خیلییییییییی برام مهم تر از قیافه و هیکله

تاکید می‌کنم خیلی

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Sophia  🐎

بنظرم اشتباه محضه همچین پسری رو از دست بدی از منی کهشرایطم صد درصد مثل خودته و الان فوق العاده راضیم ...

شرایطتون مثلا چی همسرتون اینجوری هست؟

نمی‌دونممن بودم احتمالا قبول میکردماخلاق خیلییییییییی خیلییییییییی برام مهم تر از قیافه و هیکلهتاکید ...

برای منم اخلاق خیلی خیلی مهمه 

باید بیشتر ببینمش شاید تونستم دوسش داشته باشم 😕