2777
2789
عنوان

بزرگترین آرزوتون برای ده سال اینده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4911 بازدید | 270 پست

ازدواج کرده باشم و بچه ام داشته باشم

از لحاظ درسی به جایی که می‌خوام رسیده باشم 

مامان بابام زنده باشن

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

ده سال دیگه 27 سالمه🤭❤

یه زن موفق،شاغل،پولدار و مهاجرت کردم در حال لذت بردن از زندگی😎✨ و همه کار هایی که دوست داشتم رو انجام داده باشم شایدم ازدواج کرده باشم و خوشبختم😁😂

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود 🖤🕊همه ی ما امدیم در این دنیا تا بجنگیم در یه میدان جنگیم فعلا و اخرش معلوم میشه کی برنده است و کی بازنده فقد کافی تحمل کنیم ومبارزه کنیم حتی اگه خستمونه حتی اگه نمی تونیم حتی اگه کم اوردیم ما مجبوریم ادامه بدیم حتی اگه به خواست خودمون نباشه ادامه میدیم چون جز اون راهی نداریم پس می جنگیم با تمام سختی های این راه تا بلاخره به چیزی که می خواییم برسیم قوی ترین انسان کسی که در اوج حال بدش ادامه بده به مسیر ما می تونیم فقد باید کمی تحمل کنیم 🌱💝

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکه خدا دوباره بهم نگاه کنه و دستمو بگیره 

و نشونه هاشو تو زندگی و تو تک تک ثانیه ها و نفس کشیدنام حس کنم

به موفقیتی برسم که بتونم یه زندگی مرفه داشته باشم 

و برای مادرم که دیگه پیر شده آسایش و آرامش فراهم کنم و به کسایی که نیازمند یاری هستن مدد برسونم با توکل بر خدا 

ایشالا همگی به حاجت و خواسته دلمون برسیم الهی آمین 

و همینجا از خدا می‌خوام که روزی برسه هیچ مریضی تو جهان هستی وجود نداشته باشه و همه در صلح و آرامش و رفاه و دوستانه زندگی کنن و لذت ببرن و روزی خدارو هزار بار شکر کنن الهی آمین 

خودم و خانوادم در صحت و سلامتی باشیم

پسرام پیشرفت کنن و موفق باشن

همه مردم دنیا در صلح و آرامش و خوشبختی زندگی کنن

خونه ای که دوست دارم بخرم

یک ویلا جای خوش آب و هوا داشته باشم

با همسرم زندگی عاشقانه ای داشته باشم

تاپیک رو سیو کردم. همین جمع انشالله ۱۰ سال دیگه همه به خواسته هاشون رسیده باشن. شیرینی هم یادتون نره ...

دقیقا خودمم دوست دارم موفق شده باشم و احساس عشق و خوشبختی کنم و به هدفم که زندگی بهتره برسم و پدرو مادر و خواهرم سالم باشند و مخصوصا بچه های این تاپیک❤❤😊

می رود عمر چه در بند جهانید شما؟🥲💙

مدرک داشته باشم شغل خوب داشته باشم .تو خانواده شوهرم از همه پایین‌تر منم لااقل همسطحشون بشم💔

شما اینقدر با ارزش هستی که با مدرک سنجیده نمیشی ولی انشاءالله به ارزوت برسی

می رود عمر چه در بند جهانید شما؟🥲💙

با یه دکتر ازدواج کنم یه دختر چشم رنگی گیرم بیاد اسمشو بذارم ماهور😢😢🥺🥺🥺😔

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏