2777
2789
سلام.من قبلا درگیر پسری بودم و میخواستم بهش پیشنهاد بدم و دلم میخواست با یکی با تجربه مشابه صحبت کنم ...

کامنتو کجا دیدی؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
شما به عنوان یک خانم ۳۰ ساله نباید بعد از جواب رد انقدر هیجانی رفتار می‌کردین. ولی متاسفانه نه فقط ی ...

منم شمارو نصیحت بکنم با اجازه ت. از تجربه هم استفاده کنیم ب هر حال. اینکه ازین به بعد اگه خواستید رو کسی کراش بزنید در درجه اول هم سطح باشه. استاد خیلی دورتر هست و رسیدن بهش سختتر. دوم اینکه جلو جلو بهش هدیه ندید. وقتی هدیه دادید و پیگیرتون نشد تو فکر فالو کردن و اینستا نباشید. وقتی فالو نکرد خودتون متوجه بشید و دیگه نرید پیشنهاد بدید. اینا همش پیگیری الکی هست و اون اگه از شما خوشش نیومده با این کارا هم خوشش نمیومده. نشونه هارو جدی بگیرید. اون میتونست در جوابت یه هدیه بگیره. تو جواب شیطنتت تو پیام شیطنت کنه. بیاد تو اینستا پیگیرت بشه اما نشده ولی شما همچنان بهش فکر کردی و رویا ساختی و همش تو فکر این بودی که حالا قدم بعدی چیه، اقدام بعدی چیه، در حالی که همون اقدام اولیه ت هم ناموفق و بدون پاسخ قابل انتظار مونده بوده. نشونه هارو جدی نگرفتی و هی ادامه دادی. و با وجود همه اینا احساس میکنم که حتی هنوزم امید داری و پرونده شو تو ذهنت نبستی. منم نشونه هارو جدی نگرفتم و اشتباه کردم. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما به عنوان یک خانم ۳۰ ساله نباید بعد از جواب رد انقدر هیجانی رفتار می‌کردین. ولی متاسفانه نه فقط ی ...

از اینکه گفتی کامنتاتو خونده چقد بهت خندیده و بعضی حرفای دیگه ت واقعا دلم گرفت. کاش دیگه هیچ وقت نمک رو زخم کسی نپاشی و طعنه نزنی.

بیشتر ببینید
فکرم نکنید درک نمیکنم و نفسم از جای گرم در میاد.ببینید من خودم پیشنهاد دادم اما زمانی که من قرار بود ...

اینم بهت بگم. من هم یک داستان مشابه داستان شما شنیدم. با فردی توی اینستا صحبت کردم حتی اول شک کردم نکنه خودتی.

اون خانم هم عاشق استادش میشه و میره پیشنهاد میده و جواب منفی میگیره اما قانع نمیشه چون اونم از استاد توجه دیده بوده. و اینو میریزه توی دل خودش و با استاد مطرح نمیکنه. و این مطرح نکردن باعث مدتها امید احمقانه برای بازگشت استاد میشه. طوری ک این خانم دائم داشت توجیه میکرد و خودشو گول میزد که نه چون اون استاد هست و ممکنه تو محیط دانشگاه براش بد بشه بهم جواب منفی داده. میخواد صبر کنه تا فارغ‌التحصیل بشم. و داشت با این امید پوچ زندگی میکرد! میدونی چرا؟ چون شجاعت نداشت اگه یه سوال داره اذیتش میکنه بره از استاد بپرسه یا اگ نمی‌خواد بپرسه امید خودشو خفه کنه. و خیلی راضی و خشنود بود ک حرف بیشتر نزده پیگیری خاصی دیگه نکرده و همه چیز خوب باقی مونده. اونم میگفت من شنیدم وقتی جواب رد دادن و پیگیر نشیم خودشون میان. دقیقا مثل حرف شما و همچنان منتظره ک یه روز ب استاد برسه. امیدوارم شما همچین اشتباهی نکنی و پرونده رو تو ذهنت ببندی.

بیشتر ببینید

عزیزم این تاپیک ها خیلی قدیمی ان مال ۲ سال پیشه 🤣🤣🤣 انقدر جلز ولز نکن بخاطر من من اونموقع ۲۳،۴ سالم بود!!! 

بعد از ۸ ماه هم نرفتم ببینمش، من اصلا نمیدونستم هنوز اونجا کار میکنه!!! بخاطر کار اداری رفتم که در حد سلام علیک دیدمش!

میدونم حرفام به مذاقت خوش نیومد اما مدتهاست درگیری و با عناوین مختلف واسه یارو آرزوی به زمین گرم خوردن میکنی

خواستم بگم اینا خوددرگیریه و فقط داری خودتو عذاب میدی

بریز دور.

نمیخوای بریزی هم نریز به درک، هر جور خوشی😄🤏

اینم بگم و برم.
تو وقتی میای تاپیکی مثل همین تاپیک الانت میزنی، افرادی که از ماجرا خبر ندارن میان باهات همدلی میکنن.
وظیفه ی من نبود این حرفا رو بزنم بهت، میدونم یه جاهاییش هم رنجیدی، اما خداشاهده که نه طعنه بود و نه تحقیر. فقط میخواستم بگم اگر بی‌حرمتی دیدی، در بیشتر موارد مقصر خودت بودی که احترام خودت رو نگه نداشتی.

بنظرم وقتی حس کنی کسی بهت بدی نکرده، آروم میشی چون میپذیری که اشتباه از خودت بوده؛ و روی رفتار خودت کنترل داری میگی تکرارش نمیکنم. اما کنترل رفتار بقیه دست ما نیست.

عذرمیخوام که رنجوندمت.

امیدوارم هر چه خیره برات اتفاق بیفته.

دیگه من رو توی تاپیک هات نخواهی دید.

عزیزم این تاپیک ها خیلی قدیمی ان مال ۲ سال پیشه 🤣🤣🤣 انقدر جلز ولز نکن بخاطر من من اونموقع ۲۳،۴ سا ...

اهااا مال دو سال پیشه بعد تو همچنان اعتقاد داری ک ممکنه یه روز برگرده و امید داری. اینا اسمش خوددرگیری نیست. من خوددرگیری دارم 😂 چرا ناراحت شدی گلم؟ مگه شما برا من جلز و ولز نکردی و نخاستی نصیحت و راهنماییم کنی. منم خاستم از نصایح خواهرانه خوذم بهره مندت کنم. چرا برا شما بده نصبحت و قضاوت ولی برا من خوبه. ظاهرا هنو درگیر فکر اون اقا هستی و دلخوش ب سلام دادنش و امید ب بازگشتش. والا یه سلام شنیدن از کسی ک میشناسیش و بهش پیشنهاد دادی حس فوق العاده خوب نداره و یه چیز عادیه. کاش خودتم نصیحت میکردی.

بیشتر ببینید
اینم بگم و برم.تو وقتی میای تاپیکی مثل همین تاپیک الانت میزنی، افرادی که از ماجرا خبر ندارن میان باه ...

متاسفم برات ک حتی توی پیام عذرخواهیت هم داری منو قضاوت و سرزنش میکنی. اینو دیگه یک بچه هم میدونه ک تو هیچ ماجرایی فقط یک نفر مقصر نیست. من خودم خوب میدونم کجاها اشتباه کردم کجاها نکردم و به نصیحت کسی احتیاجی ندارم. ولی من نمیدونم شما چرا انقد مدافع خقوق اقایون تشریف داری و میخای همش منو متهم کنی. فکر میکنی رفتارای خودت کاملا بالغانه بودع اما با چیزایی ک تو تاپیکات خوندم کاملا کودکانه رفتار کردی. در ضمن یادم نیست داخل این تاپیکم راجع ب جزییات رابطه م با اون پسر چیزی گفته باشم ک اومدی نظر میدی. انقد پیگیری رفتی همه تاپیکامو خوندی کامنتمو تو اینستا پیگیر شدی نتونستی تو دلت نگه داری اومدی اینجا منو قضاوت میکنی. میپرسی نظر بدم من هنو اوکی نداده هر چی خواستی گفتی. خب بگیر جلو خودتو. کاش بری درگیریای ذهنی خودت با عشق سابقت و نحوه فراموش کردنش و امید نداشتن ب برگشتش رو برا خودت حل کنی و ب خودت کمک کنی. کاش اشتباهات شناختی و ذهنی و رفتاری خودت نسبت ب اون اقا رو بررسی کنی. شما مگ مشاوری ک با نگاه بالا منو نصیحت میکنی. بله خوشحال میشم دیگه نظر نذاری.

بیشتر ببینید
اینم بگم و برم.تو وقتی میای تاپیکی مثل همین تاپیک الانت میزنی، افرادی که از ماجرا خبر ندارن میان باه ...

اینم بگم ب عنوان حرف اخر. تا با کفش های کسی راه نرفتی قضاوت نکن. تا با کفش های کسی راه نرفتی قضاوت نکن. تا با کفش های کسی راه نرفتی قضاوت نکن. سه بار گفتم ک تو ذهنت کامل بمونه. شما فکر کردی چون خودتم یه تجربه مشابه داشتی پس همه چیز کاملا مشابه بوده و میتونی نسخه خودتو برای همه بپیچی و بگی من خیلی عاقل بودم تو نبودی. در صورتی که حتی کار خودت و افکار بعدیت هم عاقلانه نبوده. شما هیچ اطلاعی از شرایط فرد دیگه نداری‌. مسیر زندگی و شرایط آدما متفاوته. شما نمیتونی حتی یک روز از روزای سختی ک من داشتم تجسم کنی. پس دیگه با نگاه برتری و من خوبم و بلدم و فقط خودم میفهمم و تو غلط بودی برای کسی منبر نرو گلم.

بیشتر ببینید
عزیزم این تاپیک ها خیلی قدیمی ان مال ۲ سال پیشه 🤣🤣🤣 انقدر جلز ولز نکن بخاطر من من اونموقع ۲۳،۴ سا ...

در ضمن ۲۳ ۴ سال اصلا کم سنی نیست و توقع میرفت بالغانه رفتار میکردی گلم. کاراتون بیشتر شبیه رفتار یه دانش آموز بوده با معلمش. ببخشید دیگه دیدم خیلی پیگیر تاپیکای منی منم پیگیرت تاپیکات شدم گفتم نصیحتت کنم. 😐🤦

بیشتر ببینید
حقشه پس 😕 چجوری اذیتت کرد. سواستفاده میکرد ینی؟

خواستگارم بود بعداز۵سال که کاراش جورشد یهو گفت مامانم گفته توبایدباینفر ازدواج کنی اسمش مذهبی باشه 😁گفتم برو ولی واگذارت کردم به خدا،یک ماه بعدش خدا شوهرم فرستاد برام بخدا هنوزم باورم نمیشه اینجور فرشته هم وجود داشت،من خوشبخت شدم هیچی کم ندارم توی زندگیم خداروشکرمیکنم.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙