عزیزم ممنون از توضیحاتت ولی امیدوارم درک کنی این مساله چقد منو عذاب داده و از تحلیل هایی که ازتون درخواست نشده خودداری کنید. چون من نه دنبال نتیجه هستم نه تحلیل و یادآوری اینا توسط بقیه و مورد قضاوت قرار گرفتن اذیتم میکنه. من در این مورد تمام اشتباهات خودم و اون پسرو نوشتم و تحلیل کردم و درس هاش هم گرفتم. ضمنا با مشاور هم در این باره صحبت کردم و اگه چیزی اذیتم بکنه باز هم مشاور هست. و اینکه شما هرگز تو شرایط من نبودی و با کفش های من راه نرفتی، شما رفتارهای اون پسر را از نزدیک ندیدی. شما ندیدی که ایشون بعد از پیشنهاد من رفتاراش چطور تغییر کرد، خودشو گرفت، قبل از رفتنش چه حرفای تلخی به من زد و تا چه مدت حالم بد بود. شما ندیدی که حرفایی که بمن زد و جوابی که نتونستم بدم چطور باعث ماهها افسردگی من و درد توی جسمم و بیمار شدنم شد. شما ندیدی مدت یک سالی ک من داشتم سعی میکردم اثرات حرفایی ک تو پنج دقیقه گفته شد پاک کنم و حال خودمو خوب کنم.
شما جای من نبودی که درک کنی موندن بین اینکه آیا بیخیال غرور خورد شدم بشم و برم باهاش حرف بزنم خوب خداحافظی کنیم یا ازش دور بشم و خداحافظی نکنم چقدر زجر آوره.
شما نمیدونی وقتی به یکی اعتماد میکنی میگی دارم میرم بیمارستان و اون با بی رحمی بعدها بهت میگه من میدونستم بیمارستانی و حالتو نپرسیدم، کسی که تو حالشو تو یه سرماخوردگی میپرسیدی، چقدر میتونه دردناک و دل شکن باشه.
شما نمیتونی درک کنی وقتی یکی شیش ماهه میگه میخاد از شرکت بره اما ناگهان رفتنشو به وجود تو نسبت میده چ حسی داره خورد شدن غرورت. اره منم اشتباه کردم همه رو کامل میدونم، اما اذیت نخواستم بکنم و لایق همچین رفتاری نبودم. تو همین سایت بارها با خانمایی حرف زدم ک بشدت عاشق شدن و پیگیر یه پسر و اون پسر مثل یه مرد رفتار کرده و تا اخرین لحظه برخورد محترمانه داشته حتی با اینکه جوابش منفی بوده! پس لطفا حرفا و رفتارای یه پسربچه نابالغو توجیه نکن
بخش هایی از حرفاتو قبول دارم بخش هایی را نه. اما لطفا تا کسی درخواست صحبت نکرده با تحلیل چیزی که ازش کامل خبر ندارید باعث اذیتش نشید. لطفا از دور قضاوت نکنید. امیدوارم برات پیش نیاد و درک نکنی. ممنون