2777
2789
عنوان

این کارمند های بانک عشق و حالشون بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 62 پست
معلما بانکیا واقعا یه حقوق مفتی میگیرن

شما عرضشو داری بو کارمند بانک حقوق مفت بگیر!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

معلما بانکیا واقعا یه حقوق مفتی میگیرن

از کی تاحالا ۱۰ تومن حقوق معلم شده حقوق مفت؟

خودتون عرضه و تواناییشو دارین تو خونه به بچه هاتون یاد بدید کسی هم نره مدرسه نیازی به معلم نیست 😂😂😂

اینا فقط تو خونه نشستن بیکارن میان گیر میدن به شغل این و اون

دقيقاااا هر شغلي كار و زحمت خودش رو داره هم سختي داره هم آسوني داره ملت فقط نشستن معلم ها رو با معلم بچه خودشون مقايسه ميكنن معلم بچه خوب باشه هممهه معلما خوبن معلم بچش بد باشه همهه معلما بدن ،كارمند بانك تو يه شعبه كار نمي كنه كلااا همه كارمنداي بانك مفت حقوق ميگيرن و بيكارن،  فقط من موندم با اين كه معلمي واقعااا همشون مدام تعطيلن و فقط هم پول ميگيرن و كاري هم نمي كنن چه جوريه هيشكي نمياد معلم بشه يعني طرف ميشينه خونه ولي معلم عمرااا بشه بالاخره يه شغلي با اين مزيت كه همش تعطيلن بايد يه عالمه خواهان داشته باشه 

وقتی از هیچ چیز یک شغل خبر نداری حرف نزن فقط زورتون به معلم جماعت میرسه با چندرغاز حقوق برو یک ساعت ...

معلم ها بنده خدا 

والا خوب گفتی هر شغلی سختی خودشو داره 

اینجا گیر هستن معلم تو تعطیلات تعطیله خب خودشون یعنی دوست دارن بچه هاشون برن مدرسه تو تابستون انگار !؟ 

والا اینقدر این معلما از اعصاب و وقت شون حتی توی خونه سوال بگیرن حتی و تصحیح تکالیف دارن‌ از صبح ی زنگ تفریح استراحت ندارن در حال کار 🤦‍♀️

بیان خونه هم فکر کلاس فردا 

یهسوال بپرسم ازتون معلمها هم مثل بقیه کارمندا مرخصی بعداز زایمان دارن ؟

سلام عزیزم رسمی ها بله دارن با همون اندازه

حق التدریسی ها زمانش محدوده در صورتی اون مرخصیه اعلام میشه که مبلغ حقوقی پرداخت نشه

قشنگ معلومه با کارمندهای بانک زاویه داری 🤣🤣🤣وگرنه من شوهرم کارمند بانکه بنده خدا همیشه تا آخرین روز کاری باید برن از پنجم هم می‌ره سرکار 

تو کرونا که همه تعطیل بودن کلی کارمند بانک کرونا گرفتن و فوت شدن حتی زن و شوهر با هم 😢

حتی امسال که چند روز تعطیل کردن بخاطر کمبود انرژی ولی خود بانکها اعتراض کردن که ما کارامون عقب میفته برای بانک تعطیلی نذارید 

دروغ که حناق نیست بگیره متاسفانهکارمندای بانک جزو معدود کارمندایی هستن که از لحظه ورود تا تعطیلی باا ...

والا ما هم هر بار رفتیم بانک پر پر و همه درگیر کارمند بیمار ندیدم توی بانک

اصلا معلم ها همیشه در حال جون کندن هستنخوبهههههولم کن باباتابستون تعطیلعیدتعطیلپنج شنبه و جمعه تعطیل ...

انقدددد پشیمونم که معلم نشدم  بقول شما چند وقت پیش فکر میکردم چقد شغل خوبیه  تابستونا تعطیل  عید تعطیل  پنج شنبه جمعه تعطیل هواسرده تعطیل  هوا آلوده است  تعطیل   دایما هم که تعطیلات رسمیه و مدرسه تعطیل  افسوسسس   ولی هیچ وقت کارمندی بانک رو دوس نداشتم چون با ریاضی و حساب و کتاب مشکل دارم   

من نه خودم کارمند بانک نه کسیم ولی واقعا سیستم درست باشه ندیدم تنبلی کنن، به هر حال اونا اونجا نشستن چه کار انجام بدن چه نه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بیشتر ببینید