2777
2789
عنوان

این کارمند های بانک عشق و حالشون بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 62 پست

معلم پسرم تازه روزی که تعطیل میشه بیشتر کار دارن. فیلم تدریس میگیره (هیچ موقع از گوگل دانلود نمیکنه).

تو همون شاد تو گفتگوی صوتی از بچه ها درس میپرسه. ۹۸ درصد بچه ها هم سر کلاس حاضرن. تا یه ساعت مشخصی هم باید تکلیف بفرستن.

هرکسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من

وقتی از هیچ چیز یک شغل خبر نداری حرف نزن فقط زورتون به معلم جماعت میرسه با چندرغاز حقوق برو یک ساعت کلاس رو اداره کن ببینم دیوانه نمیشی از صبح تا ساعت 2 فک بزنی با بچه بعد بیان پشت سرت اینجوری بگن مامان من بنده خدا. تو خونه هم همش در حال تصحیح و دوندگیه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینا فقط تو خونه نشستن بیکارن میان گیر میدن به شغل این و اون

اینم حق بود 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

والا من کارمند بانک بودم حتی عیدم سر کار بودم! در طول روزم تا ساعت ۶ سر کار بودم!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اینا فقط تو خونه نشستن بیکارن میان گیر میدن به شغل این و اون

عزیزم الان که شما تو خونه داری استراحت می کنی

من سرکارم

واسه همین که شاکیم

کل ۱۵روز تعطیلات عید از ۸صبح تا ۱۰شب باید سرکار باشم

معلم هاکه بدترمباد میاد تعطیلخاک میاد تعطیلبرف میاد تعطیل

ولی معلمی واقعا شغل سختیه

هیچوقت حاضر نیستم بخاطر چندرغاز با سی تا بچه و والدین پرتوقعشون سروکله بزنم

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈

کارمند بانک اگر دیدی مراجعه کننده پیشش نیست داره بقیه کارهاشو میکنه 

چرا فکر کردی کارشون مثل فروشندگی هس که حتما باید مراجعه کننده جلوشون باشه . 

در ضمن دروغ نمیگن کارشون سیستمی هس تو تعطیلات بخاطر شلوغی سامانه مشکل داره 

منم هفته پیش بودم بخاطر کارم که مشکل خوردیم ۵ تا شعبه زنگ زد تا یجا پشت سیستم کارم رسید

من یه کارمند بانک میشناسم بنده خدا نه مرخصی درست حسابی داره نه ساعت کاریشون کمه 

تقریبا هر روز تا چهار پنج سرکاره 

دم عیدا که دیگه تا شبم هستن

تعطیلاتشونم تا پنج عیده

تازه بعضی وقتا جمعه هارم میرن😁

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌             میشه برای ازدواجم یه الهی به رقیه بگید برام ؟ 😗 اگه گفتید لایکم کنید براتون صلوات بفرستم

اصلا معلم ها همیشه در حال جون کندن هستنخوبهههههولم کن باباتابستون تعطیلعیدتعطیلپنج شنبه و جمعه تعطیل ...

عزیزم آدمایی که بیکارن و مشکل دارن میشینن با خودشون فکر میکنن گیر میدن به این و اون ترجیحا شما و اسی تشریف ببرید پیش یه روانشناس خیلی مفیده براتون😄انقدر فکر میکنی با خودت نگرانم برات