2777
2789
عنوان

10 تا خواهر شوهر

6378 بازدید | 207 پست

یه پسره اومد بام صحبت کرد درمورد اشنایی خودمون و خانواده ها و اینا

از نظر ظاهر دقیقا تمااام چیزایی که میخواستمو داره

چشم ابرو مشکی سفید پوست قد تقریبا بلند و استایل نیمه اسپورت

از نظر شخصیتی هم اولین چی که پرسیدم این بود که اهل کتاب خوندن هستی

اینجور بگم که کتابایی که من خوندم شاید یک چهارم خونده های اون باشه🦍🤌🏻

اسم هر کتابیو میاوردم میگفت خوندمش و برام تحلیلش میکرد

تا اینکه بحث رسید به خانواده ها

ده تاااا خواهر داره😭🤣🤣🤣

خودشم ته تقاری و یه دونه پسر

وای چرا همیشه باید یجا بلنگههه

چرا نمیشه همه چی طبق خواسته ادم باشه😐

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😅😅😅😅

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
بیشتر ببینید
شکل تله میمونه، به نظرم کیس مناسبی نیست

چرا تله؟ 

از چ نظر

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

اگه بهشون احترام‌بزاری و بتونی باشون بجوشی، اکیه

احساس میکنم چون همین یه دونه داداشو دارن انتظارشون ازش خیلی بالاس

ده تا خواهر داشتن همیشه بد نیست گاهی میبینی اینقدر داداششونو دوست دارن عروسو رو چشم شون نگه میدارن به نظراتش احترام میذارن چون نمیخوان داداششون ناراحت بشه و عکسش هم هست داداشو فقط برای خودشون میدونن 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید