2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میخواد بیاد با ما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3371 بازدید | 136 پست
همسرم میگه هر جا برم ی خونه میگیرم مادرمم باشه خونش کنارمون

با همسرت صحبت کن سعی کن متقاعدش کنی که نیاز به حریم خصوصی داری اگر نشد یه دعوا باهاش راه بنداز و قهر کن برو خونه بابات، یا کلا رفتارتو باهاش عوض کن که بفهمه تا وقتی متدرش هیت تو معذبی و نمیتونه هم زنشو هم مادرشو کنار هم تو خونش داشته باشه

اینارو هم اگه نمیتونی انجام بدی بچت به دنیا اومد مستقیم برو خونه بابات، حداقل اون زنیکه رو یه مدت نمیبینی

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با عصبانیت و حرص خوردن حل نمیشه...دنبال راه حل درست باش

شوهرم گفته یکسال صبر کن وضع زندگی مون رو خوب کنم قول داده عوض بشه میخوام جدی باهاش صحبت کنم اگه واکنشی نشون نداد دو سه روز حرف نمیزنم و تو صورتشم نگا نمیکنم

با همسرت صحبت کن سعی کن متقاعدش کنی که نیاز به حریم خصوصی داری اگر نشد یه دعوا باهاش راه بنداز و قهر ...

نه از الان تو گوش شوهرم میگه بیارش خونه خودتون من شبا بیا پیشتون

والا هیچ چیزیو قبول نکردم

منظورم حاملگیه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

و خونتون رو جدا کنید 

اول باید با همسرت صحبت کنی شفاف آروم همین حرفایی که به ما گفتی رو آروم و منطقی با کلی قربون صدقه و ناز رفتن برا شوهرت بگو 

بگو همسرم دورت بگردم من که میبینم انقدرررر برا زندگی مون زحمت میکشی و فلان .... مشکلت رو بگو و در ادامه بگو میدونم که این مشکل رو به تو گفتم و براش راه حل پیدا میکنی 

بابا دیگه راجع به هر چی که نباید نظر بده

به شوهرت بگو من نیاز به مراقبت خاص دارم با مامان خودم راحت ترم خجالت میکشم از مامانت

ولی اسی اینجوری که من متوجه شدم از جوابایی که دادی معلومه خیلی دستت باز نیست

من جای تو بودم هر وقت شوهرم خونه نبود خیلی رک بهش میگفتم میشه نیای خونم من میخوام با شوهرم رابطه داشته باشم شما هستی نمیشه یا حالا هرچیزی که حس میکنی خودش خجالت زده میشه بعد اگه رفت به شوهرت گفت بزن زیرش خودتو بزن به موش مردگی😂

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

عزیرم ب نظرم همسرت مقصره باید بترسونیش ایشون متاسفانه وابسته مادرشه باید جداشون کتید لج کن پاشو برو خونه مادرت بگو باید خونه رو عوض کنی من خونه مستقل و حریم شخصی میخوام نمیتونم  این مدلی باهات ادامه بدم البته میدونم حرف منو گوش نمیکنی حس ششم قویی ای دارم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

و خونتون رو جدا کنید اول باید با همسرت صحبت کنی شفاف آروم همین حرفایی که به ما گفتی رو آروم و منطقی ...

اره باید روک راست حرفمو بگم لاغل این رفت امد های بیش از حدش کم بشه ی شب راحت ندارم از دستش همش میشینه جلو بقیه میگه چرا تا چهار صبح بیدار بودین من خجالت میکشم

بابا دیگه راجع به هر چی که نباید نظر بدهبه شوهرت بگو من نیاز به مراقبت خاص دارم با مامان خودم راحت ت ...

اخه مثلا ما تا ۴ بیداریم خوب زن شوهریم چراغ روشن میکنیم جلو همه میپرسه چرا دیشب چراغو روشن خاموش کردین چرا نخوابیدین خجالت نمیکشه

بابا دیگه راجع به هر چی که نباید نظر بدهبه شوهرت بگو من نیاز به مراقبت خاص دارم با مامان خودم راحت ت ...

اینم خوبه مثلا من میخوام تنها برم جایی زود میاد میپرسه کجا 

اره باید روک راست حرفمو بگم لاغل این رفت امد های بیش از حدش کم بشه ی شب راحت ندارم از دستش همش میشین ...

بگو اگه شما نیای قول میدیم زودتر کارامون رو انجام بدیم والا ما هم خیلی دلمون میخواد زودتر بخوابیم

واسه این آدم پررو باید پررو باشی، تجربه دارم که میگم اینجور بزرگترا جزو کسایی هستن که احترامشون اصلا واجب نیست