2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میخواد بیاد با ما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3371 بازدید | 136 پست
۱۹

خدا خیلی کوچلویی که ..چرا همچین مسعولیت سنگینو قبول کردی هنوز برات زود بود 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

میدونم سرکوفت زدن الان هیچ کمکی به حالت نمیکنه، اما واست ری💩ده بودن که با یه همچین آدم داغون و ننه آویزونش ازدواج کردی آخه به قول خودت سنی هم نداری دختررررر

اما اگه بخوام نظر بدم بعید میدونم تا زمانی که تو یه حیاط زندگی میکنی تغییری ایجاد بشه باید تمرکزت رو بذاری رو اینکه خونت رو عوض کنی 

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم باید از اول شرط زندگی با مادر شوهر رو قبول نمیکردی

الانم باید کم کم ب شوهرت بقبولونی ، مثلا بهش بگو از این خونه خسته شدم میخوام عوض کنیم و چیزای ب این شکل 

واقعا مادر شوهرت بیشعوره شوهرت ساده است

من خودم مشکلی با زندگی با مادر شوهر ندارم ماهیت بدی نداره برام ولی چرا نباید اجازه ی خلوت دوتایی بهتون بده انگار کمبود داره

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید
میدونم سرکوفت زدن الان هیچ کمکی به حالت نمیکنه، اما واست ری💩ده بودن که با یه همچین آدم داغون و ننه ...

همسرم میگه هر جا برم ی خونه میگیرم مادرمم باشه خونش کنارمون

مستقیم با لحن آروم نه با لحن غر و ناراحتی...باید مطرح کنی

مستقیم بگو به همسرت من مادرتو خیلی دوست دارم ولی همه نیاز دارن مستقل هم باشن.

مثلا خواهر برادرهای دیگه همسرت همه برنامه بذارن هر شب یکی پیش مادر بیاد بخوابه.

قطعا تمام مسولیت به عهده فرزند آخر نیست.

فقط خیلللی مهمه لحن اتون آرامش داشته باشه و با اعتماد ب نفس مطرحش کنی عزیزم.تجربه دارم که می گم لحن خیلللی مهمه