2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میخواد بیاد با ما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3371 بازدید | 136 پست

من مادر خودمم هفت سال با مادرشوهرش اینطوری زندگی کرد بعدش دیگه شاغل شد با پدرم نیرفتن سرکارمنم ۱۲ سال کنار مادرم از مادربزرگم مراقبت میکردم منو مادرم دوتایی با پدرم کنارش زندگی میکردیم مادرم که میرفت سرکار با پدرم من از مادربزرگم مراقبت میکردم پیر شدم بخدا مادرم و پدرم میرفتن کارهای خونرو انجام میدادم مادربزرگمو میبردم مغازه و بیرون گاهی تابستونا مدرسه نمیرفتم مادربزرگم رو میبردم پارک میبردم بیرون تازه پارک میبردمش پول میداد میگفت بریم بستنی و تخمه بخریم تازه فلاکس چایی هم میاورد تو پارک. 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیخوام پای پدر مادرم باز بشه لطفا ی راه حل دیگه بده

دیگه راهکاری نیست چون شوهرت زبون خوش حالیش نمیشه باید بسوزی و بسازی تا اخررعمر تحملش کنی

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

عزیزم خیلی بده درک میکنم

منم الان تاپیکتو خوندم واقعا حستو میفهمم تازه تو شرایطتت بدتر از من در گذشته هست بازم من نوه بودم ولی تو تازه عروسی حق خوشبختی داری واقعا خدا نجاتت بده خیلی سخته😖

شوهرم هیچ وقت منو جدی نمیگیره همش میگه بچه ای

بهش بگو با بچه رابطه برقرار میکنن؟! باردارش میکنن؟! 😐😐😐😐

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
منم الان تاپیکتو خوندم واقعا حستو میفهمم تازه تو شرایطتت بدتر از من در گذشته هست بازم من نوه بودم ول ...

بخدا زده شدم از بس دخالت منم ادم درونگرایی هستم و از درون خود خوری میکنم میزنم زیر گریه همش خوشبختیم کلا نیست