2777
2789

احمد پورمخبر یکی از کساییه که با فوتش خیلی از خاطره هامو برد 🥲 داشتم یه سکانس از سریالی که با عطاران بازی کرده بود رو میدیدم بنده خدا یه جمله رو اشتباه گفت و کوبید توی سر خودش 😢ولی تو اون سن طبیعیه فراموش کردن ... رضا عطاران هم سریع گفت مشکلی نیست و  نزن ...🥲

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آره خیلی بانمک بودن

روحشون شاد

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.
بیشتر ببینید
مونبین، سولی، سه رون، جونگهیون

همین که ایشون گفت

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

مونبین، سولی، سه رون، جونگهیون

کیه؟

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید

باز آقای پور مخبر  سنی داشتن روحشون شاد 

آقای جوهر چی  ،عارف لرستانی  و  ماهچهره خليلي و خيلی جوون دیگه  چطور خاک دلش اومد اونا را بغل کنه😔

پنج بار بگو    منوچهر با یه بقچه پر تربچه، توی باغچه، خورد پیازچه!

حسن جوهرچی

جمشید مشایخی

فردین

خسرو شکیبایی که عاشقشم😔

....و خیلیهای دیگه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آره خیلی بانمک بودنروحشون شاد

خیلی 🥲 نصف خاطراتمو با فوتش برد ... 

بیشتر ببینید